Hirdetés
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipos0219
újonc
Sziasztok!
Egy kérdéssel fordulnék felétek, mivel éppen egy Bluetooth hangszóró vásárlása előtt állok, és nincs tapasztalatom az ilyen eszközökkel, ez lesz az első hordozható hangszóróm...
Szóval lövésem sincs, hogy mik lennének esetlegesen jó vételek a kategóriában,ami biztos:
-A keret nagyjából: 25 000 forint, ettől persze pár ezer forinttal eltérhetek felfelelé, ha indokolt, valamilyen bomba vétel miatt...
-Alapvetően a zúzósabb ROCK/METAL kategórián belül szoktam mozogni, mást ritkán hallgatok.
-Mivel alapvetően munka közben szeretném használni, így fontos, hogy 1-1 zajosabb mozdonyt is túl tudjon üvölteni, alkalom adtán...
-Bár, mindíg hordok töltőt/hordozható akksis töltőt, azért legalább egy 4-5 órát nem árt, ha tud anélkül is zenélni
-A mérete nem igazán zavar, amíg egy nagyobbacska táskába befér, és 4 kiló alatt tudunk maradni vele...
-TIDAL HIFI előfizetésem van, az esetek 99% -ában ez lesz a hangforrás egy XIAOMI 12-ről
-Alapvetően nem szoktam tartani a külföldi rendeléstől sem, de mivel nem egy túlzottan nagy értékű eszközről lévén szó, nem biztos, hogy a gariztatással megéri a szívást meg a külföldi postáztatást egy ilyen értékű eszközért, szóval jobban örülnék, ha valami itthon is beszerezhetőt is tudnátok ajánlani, de ha a többi feltételnek megfelelő itthon is kaphatót nem tudtok ajánlani, akkor nem zárom ki a külföldi rendelést sem...Előre is köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- RENNSPORT
- Vicces videók
- Trollok komolyan
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Xbox Series X|S
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Byintek Love U14 Projektor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest