- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
Szia!
Nem tudom van-e külön analóg kimenetes hangszóró. (Én még nem találkoztam olyannal, pedig szerintem is tényleg hasznos lenne.)
Azt tudom, hogy vannak külön receiverek és transmitterek, de még relatíve elég drágán adták őket, amikor utoljára rá kerestem. (Én is szerettem volna ilyet (ill. mindkettőt), aztán végül elnapoltam egyelőre.)
Esetleg jó alternatíva lehet ez a Csaszi72 által ajánlott TDA7492P -s cucc. Ahogy nézem ez megáll 3k -ból és még valami erősítő is van benne. Ha nem hajtod ki nagyon, akkor jó lehet a vonal bemenetre és legalább nem fog torzítani. (Lehet, még én is bepróbálkozom egyel valamikor, bár nekem analógról BT -re irányú cucc is kellene még mellé.) -
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Vicces képek
- Micro Four Thirds
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- PlayStation 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest