- Milyen okostelefont vegyek?
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
Szia!
Nem tudom van-e külön analóg kimenetes hangszóró. (Én még nem találkoztam olyannal, pedig szerintem is tényleg hasznos lenne.)
Azt tudom, hogy vannak külön receiverek és transmitterek, de még relatíve elég drágán adták őket, amikor utoljára rá kerestem. (Én is szerettem volna ilyet (ill. mindkettőt), aztán végül elnapoltam egyelőre.)
Esetleg jó alternatíva lehet ez a Csaszi72 által ajánlott TDA7492P -s cucc. Ahogy nézem ez megáll 3k -ból és még valami erősítő is van benne. Ha nem hajtod ki nagyon, akkor jó lehet a vonal bemenetre és legalább nem fog torzítani. (Lehet, még én is bepróbálkozom egyel valamikor, bár nekem analógról BT -re irányú cucc is kellene még mellé.) -
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Videós, mozgóképes topik
- Goddess of Victory:Nikke
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motoros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest