Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Netfone
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
Szia!
Megnéztem, nem felejtettem el.
A JBL alján sajnos nincs egyértelműen feltüntetve, a hivatalos weboldalán letölthető adatlapjában pedig ez szerepel:
"Power supply: 5VDC USB output:
5V 2.1A (maximum)"
Ugye itt most azt nem tudom, hogy ez egybe tartozik vagy külön kezelendő 2 adat. (Úgy van írva a 2 sorba, ahogy itt látod. Én nem bírtam értelmezni, hogy ez most a kimenetről szól vagy a mellékelt töltőjéről.)A Sony hátuljára pedig ez van írva:
"INPUT: DC 15V 2.5A
OUTPUT: DC 5V 1.5A MAX"
Na ez legalább nem igényel különösebb magyarázatot.Remélem tudtam segíteni.
Most megyek, mert megint vár a meló a változatosság kedvéért. -
glaci
őstag
Én az utolsó 2 -t hallottam élőben. Sajnos nem egyszerre, hanem több hónap eltéréssel, így össze hasonlítani nem tudtam őket. Akkor mindkettőnek tetszett a hangja, amikor hallottam őket.
Oluv összehasonlító oldalán halgatva úgy hangzik, mintha a JBL picit jobban dübörögne és talán jobban is hasonlít néha a hangja az eredeti felvételekhez, míg a Sony hangja valahogy teltebb egésznek érződik. Szerintem azért mert több közép jön ki belőle, amit az én fülem szeret hallani.
A JBL -ben tetszik, hogy van akksi szint kijelzés, a Sony -ban meg az, hogy rettenetesen sokat megy akksiról. (Viszont tök váratlanul képes lemerülni, mert csak picivel a vége előtt jelzi a lámpa, hogy hamarosan le fog merülni.)
Szerintem tapogasd meg és hallgasd meg élőben őket, úgy könnyebb lesz választani!
Ha nincs erre lehetőséged, akkor írd fel cetlire őket és húzz egyet közülük, szerintem nagyon úgy sem lőhetsz mellé!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Death Stranding Director s Cut
- iKing - Samsung Galaxy A56 5G 5G sebesség, nagy kijelző, stabil üzemidő 8/256 GB
- Update 11.11. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest