- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Milyen okostelefont vegyek?
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Amazonrol lehet beszerezni. "Például amazon.de.
Hát én fél hangerőn hallgatom általában, egyáltalán nincs túlzásba véve a mély hang. És ahogy észrevettem hallasz mellette más tartomány is.Általában 15% kupon szokott rá lenni.
Nekem úgy jött össze a 27 euros összeg, hogy már korábban kosárba volt 20%-os kuponnal bár nem tudtam megvegyem-e. Aztán a 15+20%-os kupon össze adta a rendszer. És mikor megláttam mennyi a vége, akkor tudtam nem szabad kihagyni ennyiért.
Nekem a Dockin mellé kellet egy kis hangszóró ami kompakt, jól szól és sokáig birja. Teljesen elégedett vagyok vele, ezért az árért jól szól és még hordozható is. Más Liga mint unokaöcsém Sony SRS X11 hangszórója. ( És hozzá teszem anno az X11 15-20E forintért ment)
Még a Charge 2+ is megalázta, annak ellenére más árkategória.
Sok hangszóróra gondoltam, Köztük Tronsmart T2 Plus. De mivel ezzel a márkával van egy pár tapasztalatom, nem mertem bevállalni. Nem a minőségi hangzásról hires.
Új hozzászólás Aktív témák
- Topping D30 Pro (ezüst) eladó
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Hálózati rendszermérnök és IT rendszerüzemeltetés
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest