Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HornedReaper
senior tag
Én is tegnap kísérleteztem a GGMM M4-gyel, de én a mély szekciót 0- ra vettem, a V alakzat helyett. Az énekhang így Nálad valószínűleg alig hallható. A mély alapból érdekes módom +5dB volt nálam, útána 0-n minden.. Nem tudom hogy az EQ program miatt, vagy a telefon alapbeállítása lehet-e, de ritka rossz volt a hangzás. Most jó, mély 0-n, többi feljebb tolva, magas még egy kicsit jobban mint a közép
Így már tetszik
Ja és a jack kábellel van rajta a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest