Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peaceliker

addikt

válasz uffneked #6592 üzenetére

Doss aliról spanyolból jön GLS-el 1 hét alatt (11-12én rendeltem, szal hétvégén és ma ért ide, szal 1 hét).

1558g pontosan (vagyis 1557,8g :DDD ), elég masszív. Hangerőben kicsit többet vártam, bár azt tudni kell, hogy nincs tapasztalatom ilyen BT hangszórókkal. :) Abból indultam ki, hogy egy JBL xtreme 60-80K és ha ez aközött és a charger 3 (40k) között van akkor azért lesz benne kakaó rendesen. Persze helyén kezelve a dolgot teljesen vállalható, egy 17 éves kocsi zaját teljesen lenyomja..plusz hát nem kocsiba való. :)

Na szóval azt gondoltam tévesen, hogy ha valaki 60-80 ezret ad egy ilyesmi kütyüért, akkor az ordenáré, de ezek szerint nem...nem is értem hogy-hogy veszik mint a cukrot. :)

Amire rájöttem ma az egyelőre annyi hogy a többet ésszel mint erő elven az elhelyezéssel sokat lehet játszani, meg ki kell tapasztalnom hol szól jól. :)

Amit még itt olvastam, hogy ezeknek kell pár óra mire teljes erejüket tudják fitogtatni, szóval be kell járatni. Az kb mennyi idő és a bejáratás mit takar? Érdemes kicsit kímélni vagy oda lehet/kell pakolni neki egyből? :)

Amit még néztem rajta az a légtömörség, ami talán nem lesz olyan vészes, mint pár helyen írták. Radiatorokat benyomva kiemelik a mélyet, majd picit vissza süllyed de azt a pozíciót tartja, míg radiatorokat benyomva tartom. Bár ami fura, hogy a közepeket is nyomkodja, pedig azok elvileg (videók szerint) külön "légkamrában" vannak. Ezt érdemes teljesen hermetikusan elzárni? Mert akkor szétszedem, közepeket lezárom, hátul az aljatoknál lévő szelelést megszüntetem és szilikon o gyűrűkkel tekerem vissza a csavarokat, akkor elvileg fullas zárva lesz. Érdemes lehet ezzel szórakozni? :)
    Lehet csak beképzelem, de mintha néha a mély "elvágná" a közepeket. Amúgy maxon hardstyle-t hallgatva néha hallottam valami rezonanciát, de lehet kocsiban rezgett valami. :DD Holnap kora reggel üres irodában újabb teszt. ;]

Új hozzászólás Aktív témák