- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
uffneked #6592 üzenetére
Doss aliról spanyolból jön GLS-el 1 hét alatt (11-12én rendeltem, szal hétvégén és ma ért ide, szal 1 hét).
1558g pontosan (vagyis 1557,8g
), elég masszív. Hangerőben kicsit többet vártam, bár azt tudni kell, hogy nincs tapasztalatom ilyen BT hangszórókkal.
Abból indultam ki, hogy egy JBL xtreme 60-80K és ha ez aközött és a charger 3 (40k) között van akkor azért lesz benne kakaó rendesen. Persze helyén kezelve a dolgot teljesen vállalható, egy 17 éves kocsi zaját teljesen lenyomja..plusz hát nem kocsiba való.
Na szóval azt gondoltam tévesen, hogy ha valaki 60-80 ezret ad egy ilyesmi kütyüért, akkor az ordenáré, de ezek szerint nem...nem is értem hogy-hogy veszik mint a cukrot.
Amire rájöttem ma az egyelőre annyi hogy a többet ésszel mint erő elven az elhelyezéssel sokat lehet játszani, meg ki kell tapasztalnom hol szól jól.
Amit még itt olvastam, hogy ezeknek kell pár óra mire teljes erejüket tudják fitogtatni, szóval be kell járatni. Az kb mennyi idő és a bejáratás mit takar? Érdemes kicsit kímélni vagy oda lehet/kell pakolni neki egyből?
Amit még néztem rajta az a légtömörség, ami talán nem lesz olyan vészes, mint pár helyen írták. Radiatorokat benyomva kiemelik a mélyet, majd picit vissza süllyed de azt a pozíciót tartja, míg radiatorokat benyomva tartom. Bár ami fura, hogy a közepeket is nyomkodja, pedig azok elvileg (videók szerint) külön "légkamrában" vannak. Ezt érdemes teljesen hermetikusan elzárni? Mert akkor szétszedem, közepeket lezárom, hátul az aljatoknál lévő szelelést megszüntetem és szilikon o gyűrűkkel tekerem vissza a csavarokat, akkor elvileg fullas zárva lesz. Érdemes lehet ezzel szórakozni?
Lehet csak beképzelem, de mintha néha a mély "elvágná" a közepeket. Amúgy maxon hardstyle-t hallgatva néha hallottam valami rezonanciát, de lehet kocsiban rezgett valami.Holnap kora reggel üres irodában újabb teszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest