- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Udv!
Mindig szóba jon az uzemido
En cirka 2 honapja napi szinten hasznalom a Blitzwolf BW-AS2-est. Nos, minden reggel cirka 6-tol (vagy elobb) olyan 10 korulig hallgatom rajta a reggeli radiomusort. Mivel muhelyben dolgozok, zajban, ezert tobbnyire maxon megy, neha persze lejjebb veszem, reklamok alatt, de nem mindig van alkalmam persze nyomkodni. Igy a masodik nap rakom toltore... Azaz durvan 7-8-9 orakat megy egy toltessel. Hozzateszem, en kabelen hasznalom a pottelefonommal, nincs ertelme bluetooth-on osszekotnom, azt csak otthon!
Szerintem ez eleg jo
A mély az teljesen jo, igaz a nagy zajban es beszedet hallgatva (tehat nem Iron Maident) nehezen jon ki
A decemberi ~12 ezres arat bosegesen megerte, ujra ezt vennem. Nekem/szerintem a Sony XB30-nal jobb valasztas!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest