- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
szepsuti
aktív tag
Szia! Nem hallgattam még vele. Bluetooth hangszórók közül a legdrágább amit hallgattam is, az a JBL extreme volt. Nekem annak a hangzása, annyira nem tetszett, kicsit tompák voltak a magasak, a mély hangok pedig nem annyira erőteljesek. Fül és fejhallgatókban is szeretem, ha kicsit több a mély, ez egyéni ízlés kérdése. Épp ezért nem vártam túl sokat az onyxtól sem, gondoltam kicsit jobb minségben fog puffogni a kínai csodáknál. De rá kellett, hogy cáfoljon, mert valódi zenehallgatási élményt kínál, szinte kompromisszumok nélkül.
bgufo: Nem tudtam, hogy ilyen slendrián az üzlet. Nekem még nem volt kapcsolatom velük, egy fórumtárs linkelte őket korábban. A mobildesign-nál a srác azt mondta,hogy a nagykerből számomra az utolsó fehér színűt kérte le tegnap és aznap 3db-ot adott már el belőle. Reggel rendeltem, 2-kor mehettem a cuccért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- EAFC 26
- HP notebook topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mozilla Firefox
- Bestbuy játékok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- OnePlus Nord 4 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Air 256GB Space Black Bontatlan, aktíválatlan!
- Ryzen PC 9800X3D - RTX 5070 TI - B850 TUF - 32GB DDR5 - 1 TB M.2 SSD - 360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- iPhone 16 PRO MAX 256GB 3 hónapos MEDIAMARKT számla! 2028 júniusig Apple garancia! Akku 100%!
- Dobozos , garanciális 27"-os Acer Nitro ívelt monitor leárazás
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest