- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
válasz
carl18 #13910 üzenetére
"Oluv asszem írt olyat ö se tudja garantálni hogy amit a vásárló vásáról hangszórót az valóban úgy fog szólni mint az ö példánya.
De Alan is írta van neki 3 Motion Plus, és mindegyik máshogy szól.".Saját magam tapasztaltam off-ként ide olyat, hogy behívtak egy szállodába az utcáról vodkákat kóstolni és véleményezni közv.kutatók (különböző ízű Royal vodkákhoz). A natúr volt a legjobb, de olyan ereje volt, amit utána egyetlen boltban kaphatónál se éreztem később sosem (nem mint ha nagy piás lennék, de vendégségben járva se volt olyan a Royal).
Szóval ez egy rohadék reklámfogás, mint az egy cseppjével tisztító mosogatószer is, hogy full kamu!
A népet ráveszik a vásárlásra, a sok szart meg eladják utána nekik.
Sajnos akkor ez lehet itt ezekkel a kommersz hangtechnikai cuccokkal is, mint a bluetooth hangszórók. Nincsenek csodák!
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- DELL T40 EMC Szerver
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest