- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
zooltan93 #13747 üzenetére
"Beszelgetos musorok hallgatasara hasznalnam, zenehallgatasra fozes kozben."
Erre célra szerintem nem szabad ennyi pénzt elkölteni.
Nem írtad, hogy külföldi (amazon.de) rendelés játszik-e? Amennyiben igen, akkor én két olyan hangszórót ajánlanék, ami nekem is volt, és tudom, hogy nem csalódnál bennük.
A kisebb - szerintem már ez is tökéletesen megfelel a célnak - a Tribit Xsound Go, a nagyobb (nem sokkal) a Tribit MaxSound Plus (az oldalon lévő név ne zavarjon meg).Jelenleg egy Motion+ és a Boost-ot használok. Előbbi nagyobb, (leg)hangosabb, - stílustól függően - már komolyabb zenehallgatásra is alkalmas.
A Motion+ -nál szerintem többet egyszerűen nem érdemes költeni erre a célra. Vannak persze jobb hangszórók, de azok általában nagyobbak és/vagy - jóval - drágábbak.
Van még egy elég best buy-nak ígérkező cucc, de azt leghamarabb júliusban lehet majd megvenni (most csak az early bird akcióra lehet jelentkezni).
Nem akarom még jobban elnyújtani a dolgot, szóval ha valamelyik tetszik, vagy érdekelnének a részletek, kérdezz!
-
válasz
A keretedből 2 termék is kijönne ha úgy akarnád,sőt még maradna is pár sörre való.
A fentebb említett Tribit cuccokról nem tudok nyilatkozni,nem ismerem őket,de a Soundcore-okkal van tapasztalatom.
Finomabb minőségibb zenehallgatáshoz és konyhába Soundcore Motion+ több mint kiváló (podcastra is),kint is megállja a helyét,de oda jobb a Motion Boom.Nagyobb hangerő,több mély,akkuja is nagyobb,cserébe ahhoz nagy a mérete hogy a konyhába kényelmesen lerakd.
eu.soundcore.com-ról pár nap alatt megjön ingyen szállítással,plusz költségek nélkül.
Motion+ most kuponnal 80euro (cirka 32k HUF).
Motion Boom kuponnal 85euro (cirka 34k HUF).
[link]Nekem van mind2,csak ajánlani tudom őket.
Ha egyet kéne választani mindenesnek,akkor a tisztább hang és a kisebb méret miatt a Motion+ra voksolnék.
Vagy esetleg 2db belőle és akkor van TWS is,plusz kertben sem kell nagy hangerő mert a 2db-ot ideálisan el lehet helyezni külön-külön,így senkinek sem lesz túl hangos,vagy túl halk a zene.
Boom is tud TWS-t,de csak egy másik Boom-mal,nem lehet összekapcsolni a Motionnal. -
Aureal
őstag
válasz
Hát, kb. legolcsóbbnak mi hasznaltunk ilyet hasonló igények okán, de zenére mondjuk annyira nem hifi színvonal, ha az is cél. Viszont tud bömbölni. (Anno még egy 10-es volt...)
[link]De vki vett itt használt JBL Go2-t is 5000 körül. Sztem egy konyhába az is pont elég. Jófogáson is szokott lenni.
Ajánlottak még a Tribit és Soundcore cuccok is (előbbiektől lényegesen magasabb színvonalon!) pénztárca kérdése, de még annyira nem mélyen különben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged