Hirdetés
- Google Pixel topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Cyborg
üzenetére
Nekem a D Fine mondjuk úgy bevált, fél hangerőn el zenél 14 órát amit teljesen jó!
De ha kicsit odalövöm is sokáig lehet vele zenélni.Hát szerintem attól függ kinek mire kell, bár szerintem sokat számít az ár-érték arány meg maga a hangzás vagy igény.
A Dockin példa értéküen játsza le a Rock zenéket, azt imádok rajta hallgatni.
Igazság szerint ez emberfüggő kinek mi a ideális, más mindenkinek a ízlése na meg hogy milyen zenéket hallgat.
Még amazonon olvastam egyszer a Dockin hangja olyan mint egy régi kazettás magnónak a 80-as évekből.
Egy biztos a 80-90-es évek klasszikusai nagyon jól szólnak rajta.Én sok-sok hangszórót kipróbáltam már(Vifa, Denon) Kimaradt.
De azért akartam valamit ami jól szól, szép letisztult és az akkuja is jól bírja. A Dockin ezeket nyújtotta és megfizethető áron.
A Motion Boom volt nálam, nyilván egy jó kis hangszóró de ha mondjuk ugyan abba az árba kéne választanom D Fine és a Motion Boom között én a Dockint választanám. Én Anno 27E vásároltam a Ankert, akcióba megéri megvenni.

Bár ha nekem kéne rangsorolnom mit ajánlok adott árban.
Belépőszint Tribit Xsound go ugraded, Tribit Maxsound Plus.
Motion Plus, Motion Boom, Motion Boom Plus. Ezek nyilván jó vételek, főleg ha jó áron akaram az ember vásárolni.A Dockin D Fine Plus már nincs forgalomba, a Sima D Fine 120 euro plusz szállítás és enyhén mondva is kicsit elavult a Bluetooth szabványa. 4.0.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Házi hangfal építés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Philips LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
De ha kicsit odalövöm is sokáig lehet vele zenélni.