Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
Aureal
üzenetére
Volt maxsound plusom, imádtam azt is, de mély már nem volt benne nagy hangerőn. A motion plus nyomába se ér, nincs az az EQ hozzá, ne várj rá, ha ez a terved, menj a motion+-ra inkább, nem fogd megbánni. Amúgy jól be van állítva gyárilag, szépen szól, csak pici a tribit. Persze a xb12-ot azért überelni tudja az is, az biztos.
Az, hogy mai csirke, nem mai csirke, itt nem sokat jelent, a fizikát nem tudod megerőszakolni, ha feljebb akarsz lépni, muszáj méretet váltani. A tribit 600g, a motion+ 1kg, a motion boom már 2 kg.
A motion + már nem lesz sokkal jobb frissítéssel se, nincs mit fejleszteni rajta, elérte a határait. A motion boom se lesz már sokkal mélyebb, egyedül a hangzásán lehetne javítani 2 magas sugárzóval, de az már nem fér el sehol, akkor már méretben is nőnie kellene.
Nem tudom, érted-e mit akarok mondani, de sztem vedd a motion +-t, nem sokkal nagyobb a tribitnél, fizikailag, ugyanolyan könnyen hordozható, és jobban szól sokkal. Sw frissitestől nem kell csodákat várni
Új hozzászólás Aktív témák
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Apple asztali gépek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Fitbit Versa 4 okos óra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest