- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
válasz
carl18 #13114 üzenetére
Rákérdeztem az említett "Dominik műhelye" csatornának a FB csoportjában. Ezt a választ kaptam: "Vagy az alap órajelet előállító kristály oszcillátor hibásodott meg (ritka, de nem lehetetlen) vagy a processzor ami nem javítható, csak teljes alaplap cserével"
Na most ennek az első felével nem tudok mit kezdeni, mert nem is értemAlaplapot meg sehol nem találok hozzá. Hol és hogyan lehet érdemes keresgélni? Se Ali, se Ebay, se Google nem volt a hasznomra.
Amúgy így 3 év után kellett megtudnom, hogy van reset gomb a hangfalon. Eddig abban a tudatban éltem, hogy nincsen. De igenis van, csak jól elrejtve az AUX bemenet mélyére
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vicces képek
- Milyen notebookot vegyek?
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest