- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muki94
aktív tag
válasz
<Adamsky> #12112 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszát, a csend pedig a folyamatos googlezás és agyalás csendje volt.
Árban nem szerettem volna a lélektani határ fölé menni egy forinttal sem, hiszen tényleg beltéri hallgatózáshoz kell javarészt a kütyü.
A sztori az, hogy az Earfun oldalán rányomtam a fizetésre, majd pár percre rá mcs fórumtárs rám írt privátban, hogy lenne neki egy eladó XB33.
Nem, nem kaptam agyvérzést...csak felraktam Hardverapróra a még meg nem érkezett Uboom-ot, reménykedve, hogy ha megérkezik és elviszik, enyém lehet az XB33.Apropó, ahogy kerestem az egyes Soundcore termékeket, az tűnt fel, hogy nem találok sehol Boostot. Kifutott modell?
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Trollok komolyan
- Path of Exile (ARPG)
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest