Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Milyen okosórát?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim76
aktív tag
válasz
Lami66
üzenetére
Köszönöm az infókat meg a tapasztalatokat, a 2-3 hét alatt lemerülést nem gondolom akkora hibának, aki 3 hetente nem tölti fel egyszer legalább az valóban ritkán használhatja csak. Végül az én választásom a Bose-ra esett, de leginkább csak azért mert a két általam említett modell mellé sem itt sem máshol nem tudott senki ajánlani a kívánalmaknak ugyanúgy mindenben megfelelőt és a Denon-t nem volt lehetőségem meghallgatni míg a Bose-t igen és nagyon meggyőző volt. Mind a hangminőség, a basszus, nekem még a hangerő is kiválónak tűnt így megrendeltem és ma jött meg az almás retailer webshopjából. Teljesen jó a szobába ahova terveztem, szép is, jól is szól a többit akksi stb. majd később tudom értékelni de így akciósan 52.9eft-ot úgy tűnik megért. Köszi mégegyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 mini 128Gb- 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Chieftec GPS-1250C (1250W)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy Watch 8 40mm, Új, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest