- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz
Petyuska111 #6943 üzenetére
1. A fórumban nem csak ezekről van szó.
2. De a telóm tud egyre több fog tudni és nem igaz amit előszőr írtál. Nem zsinórozásról beszéltem, hanem pl külső dapról.
az Android Oreo már képes az azok fogadására alkalmas eszközök felé átküldeni a szokásos (SBC, aptX, AAC) kodek-ek mellett a legújabbakat is (aptX HD, LDAC), de ezt sajnos ma még simán a mobiltelefonunk menüjéből nem tudjuk elérni.
Itt található, hogy lehet beállítaniÚtmutató Bluetooth kodek-ek elérhetőségének beállításához Android Oreo-n menüpont
[link]Maradjunk abban, hogy szerintem is fontos.
3. Én nem akarlak meggyőzni, főleg ilyen duma után
Aki a 192-t sem hallja meg elég bot füle van, vagy nagyon gagyi a cucca. Nem kevés ember van, 192-es zenéket 8-10 éve hallhattunk.Az mp3 veszteséges tömörítés, mindenféleképpen rontja a hangminőséget, mindegy milyen a bitráta, persze magasabb bitrátán kevésbé hallani. a 320kbps már elmegy pl mobiltelefonos lejátszáshoz.
Egy jobb autóhifiben már hallani a különbséget az mp3 és a FLAC között, otthoni hifinél méginkább kijön. Legalább is jó minőségű zenén, amiben hangszerek vannak. Valami elektronikus vagy popzenénél nem fogod annyira érezni a különbséget, mert a füled nem tudja mihez hasonlítani a "hangszereket", ellenben pl egy zongora hangnál van mihez, mert azt hallottál élőben
Nem vittem tévútra senkit, pont ez a baromság a tévút, hogy egy 192-es mp3 úgy szól mint egy eredeti, de abban egyetértünk, hogy ez off itt ajánlok egy 10 éves fórumot ajánlott azt hiszem elolvasnod. Részemről a veszteségmentes témát zártam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- LG OLED42C44LA 2 Év Gyári Garancia
- LG OLED65B49LA 2 Év gyári Garancia
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3099, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest