Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
válasz
rhunseeker
üzenetére
amennyiben teheted ejtsd útba valamelyik extremaudio üzletet

Nagyonzárójelben: ha nincsen egy sem a környékeden, szerintem érdemes egy napot rászánni megfelelő készlettel rendelkező üzlet felkeresésére, hisz nem 1 napra veszel bt hangszórót

Amúgy ebben a kategóriában most vettem a Marley legnagyobbját és pont az Extrémmel hasonlítottam össze és nekem a Marley jött be jobban.... elképzelés volt még a HK-ról is, de mivel én -belátható időn belül- munkahelyen -kamionfülke- fogom használni, így a HK-t oda picit esetlennek ill. sérülékenynek, instabilnak láttam a Marley-val szemben
A HK-t inkább egy szebb szobának a díszeként tudom elképzelni, de ez nagyon saját vélemény erre ne alapozz

Szóval szerintem meghallgathatsz bármennyi tesztet a neten, az az igazi ha egy 20-30as listával elmész és szépen rászánsz akár több órát is arra, hogy meghallgasd amiket kinéztél
és utána boldogan távozz is vele (mivel elég versenyképes áraik is vannak
)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest