- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Egy óra, két rendszer
- Megfizethető lett a Samsung új AI fülese
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Kösz, ép erre volt szükségem, a fél év alatt te mennyit használtad ? Egyszer én is jártam így egy régi hangszoróval. Életem első hordozható hangszorójával pont így jártam. 3-4 éve vásároltam egy Genius SP 165 nevezetű hangszorót. Telefonhoz képest jól szólt, de nem volt nagy dúr, főleg hogy le is ejtettem. Üzzemidőröl ne is beszéljünk. De mintha halkabb lett volna az is egy idő után. Már most nem éri meg használni mert egy telefon hangosabb tőle. Ez még vezetékes fajta, megnéztem az akkumulátorát egyszer, nevettem egy jót kemény 35 Mah!
Nem csoda 1 órát bírt maximum.Te a fél év alatt intenzíven használtad azt a Xiaomit? Néztem Ebayrol 6E környékén meg lehet venni

De akkor biztos hogy jobban szól ez mint a JBL Go? Néztem összehasonlító videót, de abból nem igazán jött lett melyik a jobb.
Hát egy ilyen hogy szólhat?
p506812]https://edigital.hu/hordozhato-hangfal/sencor-sss-81-hordozhato-bluetooth-hangszoro-p506812
Sencor hangszoró 2 év gyári garanciával. Erre kíváncsi vagyok hogy szólna
2 év garancia alatt akkor ha elmenne a hangja van recsegne cserélnék?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Dell XPS 13 9333 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest

Nem csoda 1 órát bírt maximum.