Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Fotók, videók mobillal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
7Heads Drago #2773 üzenetére
Kösz, ép erre volt szükségem, a fél év alatt te mennyit használtad ? Egyszer én is jártam így egy régi hangszoróval. Életem első hordozható hangszorójával pont így jártam. 3-4 éve vásároltam egy Genius SP 165 nevezetű hangszorót. Telefonhoz képest jól szólt, de nem volt nagy dúr, főleg hogy le is ejtettem. Üzzemidőröl ne is beszéljünk. De mintha halkabb lett volna az is egy idő után. Már most nem éri meg használni mert egy telefon hangosabb tőle. Ez még vezetékes fajta, megnéztem az akkumulátorát egyszer, nevettem egy jót kemény 35 Mah!
Nem csoda 1 órát bírt maximum.
Te a fél év alatt intenzíven használtad azt a Xiaomit? Néztem Ebayrol 6E környékén meg lehet venni
De akkor biztos hogy jobban szól ez mint a JBL Go? Néztem összehasonlító videót, de abból nem igazán jött lett melyik a jobb.
Hát egy ilyen hogy szólhat?
p506812]https://edigital.hu/hordozhato-hangfal/sencor-sss-81-hordozhato-bluetooth-hangszoro-p506812
Sencor hangszoró 2 év gyári garanciával. Erre kíváncsi vagyok hogy szólna2 év garancia alatt akkor ha elmenne a hangja van recsegne cserélnék?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest