Hirdetés
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
Sziasztok,
LG XBOOM 360 RP4G most akciós Euronics-nél, én adok neki egy esélyt. Van egy Samsung MX-ST50B itthon, ami baromi jó, nem bántam meg, viszont nem használom ki, kicsit overkill, mind hangra, mind méretre, eggyel kisebb is elég lenne. Kíváncsi vagyok az LG-re, megjelenés bejön, hangulatvilágítás szintén, kicsit jobban menne a dolgozószobámba, mint a Samsung.
Bónusz: nemrég beszereztem egy Huawei Sound-ot, nagyon tetszett a külseje (HK Aura Studio 3 is nagyon bejön, és igencsak hajaz rá), plusz legtöbb tesztben nagyon dicsérték a hangját is. Gyerekek, brutál jó cucc, olyan hang jön ki ebből a 2,2 kilós csuporból, hogy beszabehu. Kár, hogy már nincs meg az Onyx 7 meg a Go Play, most jó lenne face-to-face összehasonlítani azokkal is.
Szóval kíváncsi vagyok, hogy az LG hogyan viszonyul a két fenti hangszóróhoz, méret alapján a kettő közé várnám, de egyrészt a kis' Huawei méretét meghazudtolóan szól, másrészt amiket hallottam kisebb LG hangszórók, azok nem győztek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Milyen házat vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650, 100% Akkumulátor
- Bontatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi