- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Magisk
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
Sziasztok,
LG XBOOM 360 RP4G most akciós Euronics-nél, én adok neki egy esélyt. Van egy Samsung MX-ST50B itthon, ami baromi jó, nem bántam meg, viszont nem használom ki, kicsit overkill, mind hangra, mind méretre, eggyel kisebb is elég lenne. Kíváncsi vagyok az LG-re, megjelenés bejön, hangulatvilágítás szintén, kicsit jobban menne a dolgozószobámba, mint a Samsung.
Bónusz: nemrég beszereztem egy Huawei Sound-ot, nagyon tetszett a külseje (HK Aura Studio 3 is nagyon bejön, és igencsak hajaz rá), plusz legtöbb tesztben nagyon dicsérték a hangját is. Gyerekek, brutál jó cucc, olyan hang jön ki ebből a 2,2 kilós csuporból, hogy beszabehu. Kár, hogy már nincs meg az Onyx 7 meg a Go Play, most jó lenne face-to-face összehasonlítani azokkal is.
Szóval kíváncsi vagyok, hogy az LG hogyan viszonyul a két fenti hangszóróhoz, méret alapján a kettő közé várnám, de egyrészt a kis' Huawei méretét meghazudtolóan szól, másrészt amiket hallottam kisebb LG hangszórók, azok nem győztek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest