- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Még egy Reno15 érkezett
- Két OnePlus Turbo is várható?
- Órával és fülhallgatóval is készül a Xiaomi karácsonyra
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ph_5.5
aktív tag
válasz
carl18
üzenetére
Panasonic TMax 10-es hangszórónk van pár hónapja. Brutális basszust tud, halkan is normálisan szól. Power bankról is megy- bár én zárt térben hálózatról hallgatom. Mivel "nehéz", és nem a a hordozható forma, max a teraszig vinném. Philips mini hifit váltott, nagyon más világ, de szerintem hangzásra teljesen vállalható.
Nem oly rég halottam a szólni élőben pár órát a JBL valamelyik nagyméretű partyboxát. Az minden várakozásomat túlteljesítette. Mondjuk árban is 3 kiló körül van ha jól értettem a tulajdonost.
Más- de ehhez kapcsolódó kérdés. Ebayen most tűntek fel vagy régi történet hogy JBL Boombox 2-es verziók már 44e Ft körüli összegért megvehetőek? 2-3 eladásos 100%-os hirdetők (tehát kamuk...) de vannak 91%-os értékelésű eladók is köztük. 44-75ezer között legalább 10 helyen láttam belőle. Hazai hiatalos ár 200e felett. Szóval tudom hogy kamu, de akkor sem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- Spórolós topik
- UHD filmek lejátszása
- OLED TV topic
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi