- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
A Motion Boom-mal teljesen egyetértek. Mély az tényleg van benne. Használom már egy ideje, tényleg nem rossz, de nem győzött meg teljesen. Keveslem a közép/magas tartományt. Ti milyen EQ-val használjátok?
Én is hallottam már torzítást, de betudtam a gyengébb minőségű forrásnak. Azt vettem észre, hogy kint kevés a hangerő és a mély is kicsit eltűnik. Bent viszont néha meg már túl sok a mély.. Az extra bass gomb nem sok mindent csinál. Hallani valami különbséget, de nem jelentőset.
Azt a gumi bizbaszt nem csak kinyitni nehéz, visszacsukni is 😀 Nekem mindig kijött kicsit miután benyomkodtam. Aztán rájöttem, hogy ha nem az oldalán, hanem a tetején vagy az alján kezdem el visszanyomni, akkor a helyére megy rendesen.
AUX/usb annyira nem, de SD kártya nekem is hiányzik. Megvagyok nélküle, de jó lett volna ha tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- TP LINK AX3000 Wi-Fi 6 PCIe kártya.
- GAMER PC - R5 5500/RX 5700 XT 8GB/16GB RAM/500GB SSD/600W/W11 PRO
- GAMER PC - 5 5500/RX 6600 XT 8GB/16GB RAM/512GB SSD
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi