- Apple Watch
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- iPhone topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
válasz
Peaceliker #14129 üzenetére
Az ötlet nem rossz egyébként, nekem is beugrott. Csak plug&play cuccot úgyse találok bele, érteni meg nem értek hozzá, hogy magam forrasztgassam össze ebből-abból.. A gombsor meg olyan szempontból lenne szükséges, hogy a ki-be kapcsoláshoz mindenképp kéne, míg a hangerő illetve a play/pause/next-prev elérhető telefonról, a ki-bekapcs nem. A DIY projektet meg szintén azért vetem el, mert nem tudnám igényesen összedobni
Ha egyszer belebotlok egy kidobásra ítélt, vagy olcsó, nem alaplaphibás soundboxba, akkor meg lesz mentve. Ha nem akkor marad porfogó. Így, hogy csak elszántam magam a Motion Boom-ra, már nem olyan sűrgős a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Steam topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Nyaralás topik
- Kuponkunyeráló
- Apple Watch
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 98% akkuval!
- iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- eladó MSI Alpha 17
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest