- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
Üdv!
Nekem is van egy Noname BT USB adapterem és meglepő módon Én is a BlueSoleil nevű progit kaptam hozzá.
Samsung Z-230-al használom. ha PC Studio-val használom csoda, de működik. Már ha a PC Studio működik stabilan és nem fagy le.
Megpróbáltam a BlueSoleilban is az adatmásolást. Ami meglepett az az, hogy amit eddig ráraktam a telóra PC Studio-val azt nem látja a Soleil csak a gyári dolgokat.
Megpróbáltam egy háttérképet átmásolni Soleil-al a teló kiírja, hogy fájl fogadva, de nincs rajta. Szóval nem csinál semmit.A telóm topicjában tájékoztattak róla, hogy ha az XP gyári USB driverjével telepítem az eszközt, akkor nem kell hozzá semmiféle progi egyszerűen windows-on belül tudok másolni.
Az Én BT adapteremet persze nem tudja telepíteni.
Tehát a kérdésem : Létezik valamilyen univerzális driver vagy valamilyen alternatíva ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Tesla topik
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos autók - motorok
- Interactive Brokers társalgó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Elektromos cigaretta 🔞
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Lenovo ThinkStation P330 Tower,Core i7-9700(9.gen),16GB DDR4,500GB NVMe SSD,Win 10/11 Pro,Fekete
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256/12GB Green 1év garancia!
- JPW hangfal , jo állapotban
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Raktáron lévó VGA-k!!! Kamatmentes részletre is!! Érdeklődj!!!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest