- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kempinglámpa helyett kürt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Nem lesz Xiaomi 16
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
Üdv!
Nekem is van egy Noname BT USB adapterem és meglepő módon Én is a BlueSoleil nevű progit kaptam hozzá.
Samsung Z-230-al használom. ha PC Studio-val használom csoda, de működik. Már ha a PC Studio működik stabilan és nem fagy le.
Megpróbáltam a BlueSoleilban is az adatmásolást. Ami meglepett az az, hogy amit eddig ráraktam a telóra PC Studio-val azt nem látja a Soleil csak a gyári dolgokat.
Megpróbáltam egy háttérképet átmásolni Soleil-al a teló kiírja, hogy fájl fogadva, de nincs rajta. Szóval nem csinál semmit.A telóm topicjában tájékoztattak róla, hogy ha az XP gyári USB driverjével telepítem az eszközt, akkor nem kell hozzá semmiféle progi egyszerűen windows-on belül tudok másolni.
Az Én BT adapteremet persze nem tudja telepíteni.
Tehát a kérdésem : Létezik valamilyen univerzális driver vagy valamilyen alternatíva ?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest