Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
Üdv!
Nekem is van egy Noname BT USB adapterem és meglepő módon Én is a BlueSoleil nevű progit kaptam hozzá.
Samsung Z-230-al használom. ha PC Studio-val használom csoda, de működik. Már ha a PC Studio működik stabilan és nem fagy le.
Megpróbáltam a BlueSoleilban is az adatmásolást. Ami meglepett az az, hogy amit eddig ráraktam a telóra PC Studio-val azt nem látja a Soleil csak a gyári dolgokat.
Megpróbáltam egy háttérképet átmásolni Soleil-al a teló kiírja, hogy fájl fogadva, de nincs rajta. Szóval nem csinál semmit.A telóm topicjában tájékoztattak róla, hogy ha az XP gyári USB driverjével telepítem az eszközt, akkor nem kell hozzá semmiféle progi egyszerűen windows-on belül tudok másolni.
Az Én BT adapteremet persze nem tudja telepíteni.
Tehát a kérdésem : Létezik valamilyen univerzális driver vagy valamilyen alternatíva ?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest