Hirdetés
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- One UI zápor esett a hétvégén
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanw
aktív tag
Igen.Idáig ezt csináltam,de találtam egy linket ahol csak vissza kell másolni a utorrent mappába a dolgokat,és megtartja a beállításokat is. Appdata-n belül.
"Windows intézőben menjünk a Documents and settings/Saját profil/Application data könyvtárba. Ha az Application data könyvtár rejtett, a következő módon lehet előhozni: Eszközök – mappa beállításai – nézet fül – rejtett fájlok és mappák megjelenítése mellett legyen pipa.
Menjünk az AD könyvtárba, majd az uTorrent mappát másoljuk át biztonságos helyre. A uTorrent újratelepítése után már csak ezt a fájlt kell bemásolni a megfelelő helyre.
Ha Total Commandert használjuk, ott a Beállítások – általános beállítások – képernyő – rejtett/system fájl látszikot kell kipipálni, és máris láthatóvá válik az Application Data könyvtár. Az előző módszer szerint kell megkeresni a uTorrent mappát."
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Facebook és Messenger
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- iPhone topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest