- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Ereshkigal #24547 üzenetére
5 év után. Azt tegyük hozzá.
-
BaLee
addikt
válasz
Ereshkigal #24540 üzenetére
Ilyet én is szoktam álmodni. Mondjuk már az álmom is olyan, hogy a nagy pump-ban valahogy nem sikerül eladnom és lemaradok róla mert mikor el tudnám adni már visszaesett.
Valóságban egyik legfájdalmasabb emlékem a "szépemlékű" Safemoon coin. Figyelgettem, figyelgettem végül 100 usd értékben vásároltam. Felkapta mindenki, napokig csak ez folyt mindenhonnét, emlékszem este ránéztem még, valahol 3000$ körül járt az értéke. Másnap már csak 1000$ alatt, itt még kivettem a belépőt amit jól tettem, mert pár nap múlva már annyit sem ért amennyiért vettem.
Szóval a valóságban jó egy ilyen pumpban ülni de annál sokkal jobb realizálni is belőle.
-
törölt tag
válasz
Ereshkigal #23432 üzenetére
Ráadásul USD-T-be. Igaz a dokinál elvileg egy USD-C-s alapba volt a pénz pechjére azt nem tudta, hogy átverik és valójában usd-T az amit vett... pár nappal az összeomlás előtt...
A másik durva tanulság, még háborús helyzetben is van jobb megoldás mint a kriptó....
De ez tényleg durva... mindent ilyen kockázatos eszközbe... mondjuk ha bejön nagyot szolt volna....Valószínüleg ez is rávilágít, hogy a stabil-coin is, elgondolkodtató mennyire stabil... mennyire lehet ezekben bízni a mögöttes fedezet is eltűnhet... nem lenne újdonság... volt már hasonló a valós világban, tőzsdéken is...
"Itt mindenki bukott. Ez a scamek scamje volt!
"
Nekem szerencsére nem volt... amúgy is gyanakvással nézem ezek a "stabil" coinokat -
Andreaspasco
tag
válasz
Binance kb. 1.2 milliárd dollárt bukott!🤫
Itt mindenki bukott. Ez a scamek scamje volt!
-
Andreaspasco
tag
válasz
Valahogy dupla lett.¯\_(ツ)_/¯
-
válasz
Ereshkigal #23342 üzenetére
De hogy lehetett elhinni az alapveteseit?
-
Hurkaleves
őstag
válasz
Ereshkigal #23295 üzenetére
Ne is mondd... tök kiábrándító, persze tudtam, hogy mivel jár. Bő egy éve vágtam bele a kriptó világába (eddig csak bánya), de hogy ilyen sz..pással kezdeni... Részemről eddig 25%-os a bukó, most már jó lenne ha a felfelé mutató tendencia csak növekedne.
laposonly11: szuszog az ASIC-em elég szépen ebben a melegben..
-
törölt tag
válasz
Nekem január vége óta van, feb eleje. volt már 50% plusszban is. De msot jobb áron van mint amikor vettem az ethjeriumot. Lehet érdemes lenne még venni hozzá kicsit
Vagy várni, hátha megint beszakad... nem tudom mennyire reális... de a mintázatot elnézve végül is lehet...
-
Geller72
veterán
válasz
Ereshkigal #23297 üzenetére
Bukta nem volt belőle semmiképpen sem, mert akkor én még aktívan minerkedtem is, kereskedni később kereskedtem vele. Tehát az azért akkor is elég tisztességes pénz volt.
.
-
válasz
Az első 20.000 USD értéknél szálltam be, utána tudjuk mi történt.
3.000 környékén azért nem voltam boldog -
Geller72
veterán
válasz
..Ha én 2013-14 környékén nem adtam volna el (ha jól emlékszem) 423 USD körül a BTC-met, akkor manapság nem lennének gondjaim. (11.22 BTC-m volt)
.
-
törölt tag
válasz
Ereshkigal #23270 üzenetére
Aha, akkor ezek alapján a cikk óta, még tovább esett az értéke? Akkro viszont nem tudom ki milyen nyereségről beszél itt... (nem néztem, árfolyamokat).
-
válasz
Ereshkigal #23266 üzenetére
Jó tipp, eddig 10 perc alatt 20% profit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Tőzsde és gazdaság
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mozilla Firefox
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged