Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
fireman123
őstag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
üdv a fedélzeten
, én az előző ciklusban voltam 75%-os mínuszban is.....csak ki kellett ülni, mint ahogy most is (persze nem biztos, hogy lekoppintják egymást a ciklusok, mint ahogy a mostani sem volt már akkora durranás mint az előzőek, ...most csak 3,5x-es emelkedés volt btc-ben a 2017-es csúcshoz képest, korábban 15-20x) -
laposonly11
senior tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Addig is lóbáld a csákányt, lóbáld, vagy ahogy Gimli mondta: "Csak szuszogj! Ez a lényeg. Szuszogj!"
-
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Pár hete kezdtem el kriptózni, -50% kb.
Ennyire megszívni az időzítéssel... -
törölt tag
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Shitcoin, ignorálható.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Hardverfogócska a kertben
- Vezetékes FEJhallgatók
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- RAM topik
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Star Citizen
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB szép állapot 91% akku 111 ciklus
- ASUS GeForce RTX 3070 STRIX OC 8GB GDDR6 eladó akár beszámítással is
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 (2020) 16GB/500GB megkímélt állapot 89% 144 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M3 Pro (2023) 18GB/500GB megkímélt 93% akku 224 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB karcmentes 91% akku 188 ciklus
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, én az előző ciklusban voltam 75%-os mínuszban is.....csak ki kellett ülni, mint ahogy most is (persze nem biztos, hogy lekoppintják egymást a ciklusok, mint ahogy a mostani sem volt már akkora durranás mint az előzőek, ...most csak 3,5x-es emelkedés volt btc-ben a 2017-es csúcshoz képest, korábban 15-20x)