- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyogo83
senior tag
válasz
r3dsnake #14205 üzenetére
Pont ma raktam be bittrexbe zset. Mivel nem akartam SEPA-val most "szivni" (szinten OTP) es gyorsan kellett, Mr Coin.
Vettem 730-on ETH-t, OTP-s utalastol szamitva 10 perc alatt Bittrexen volt az ETH, kozben meg feljebb is maszott picit, szoval 750-en eladtam es mar lehetett is venni amit kell -
szekra
addikt
válasz
r3dsnake #13301 üzenetére
Mért macerás? Bankártya adataid beírni 30 mp, utalás adatait is ugyan annyi, illetve én nem szívesen írom be a bankkártya adatokat bárhova. Ha van netbankod főleg egyszerűbb. Én Uphold wallet-re kértem az ETH-t, valamiért sokkal átláthatóbb nekem, mint a coinbase (ill. ott sikerült azonosítani magam kb 15 percen belül). Igen, lehet küldözgetni ide oda, csak egy crypto cím kell hozzá.
-
-
Zsoxx
senior tag
-
ignorant
senior tag
válasz
r3dsnake #4316 üzenetére
Ha miningba akarsz reszt venni erdemlegesen, akkor mindenkeppen valamilyen ASIC HW-ban kell gondolkodni.
Szerintem jobban jarsz ha bitcoin-ba fektetsz kozvetlenul, ha befektetes szinten tekintesz erre. Eddig, mindig jobban jovedelmezo befektetesnek bizonyult mint mining.
-
válasz
r3dsnake #4316 üzenetére
Milyen GPU-id vannak, és hány darab (CPU-ról ne is beszéljünk, annak semmi értelme)? Ha semmilyen, vagy nagyon gyengék, akkor felejtsd el. Pénzt befektetni pedig szerintem felesleges, inkább költsd ASIC-ra, vagy vegyél diretkben belőle BTC-t, és bízz benne, hogy pozitív irányban változik az árfolyam.
-
ignorant
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3DMark 11 eredmények
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest