Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• radi8tor

MODERÁTOR

válasz fsb1000 #2704 üzenetére

Én erre csak annyit mondok, hogy addig feszegeted a moderátorok tűréshatárát, amíg egyszer maradandót nem alkotsz vele. De csakis magadnak köszönheted.
    Szerencséd, hogy én a türelmesebbik fajtából vagyok.

BTW, semmi közöd hozzá milyen moderáció ért másokat. Mi vagy te? Ombudsman? :W
    Ha érdekel amit linkelt a fórumtárs, akkor beszéld meg vele privátban, de gondolom az nem olyan izgalmas neked, mert arra nem ugranak az emberek.

• Penge_4

veterán

válasz fsb1000 #2704 üzenetére

"Az elfogadható, hogy a PH! szakmai fórumaiban nem akartok politikai vitát, de egy ilyen fórumban óhatatlanul szóba jön és értelmes emberek tudnak is értelmes relációkat felállítani a fő témával kapcsolatban."

A politika a szabályzat szerint van tiltva, de ha nem lenne de facto politikai téma (és egyéb offolás), akkor rövid úton elnéptelenedne a fórum. Ennél fogva a moderált szabályszegő/offoló és a fizetett troll közötti különbség annyi, hogy utóbbi tolerálva van a fórumokon. Persze a fizetséget nem ő kapja, hanem az oldal gazdái, advertising commission formájában. ;] (Lehet nyomni ezerrel a PR-t, de ha a politika tényleg olyan nemkívánatos lenne, akkor nem lenne minden nap az IT Cafés cikkeknek legalább a fele olyan, ami szinte könyörög érte, hogy szabályzatban tiltott témákkal hányják tele a cikk alatti hozzászólásokat).

Csak a mai termés: Hírportált indít az Anonymous, Alkalmazottainak ötödét bocsátja el a Zynga, Az EU betiltaná az apróbetűs szerződési feltételeket, Százasér' a botnet!

"Egyébként szexről lehet beszélni?"

A fáradt gőzben minden további nélkül. Van is nem egy ilyen jellegű topic és pörög is ezerrel.

Új hozzászólás Aktív témák