Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
oldcrypto
kezdő
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Szerintem lehet, hogy félreértettél. A realizált nyereséget én is le szeretném adózni, 15% nagyon baráti.
Viszont ha a tervemben az szerepel, hogy 2 év múlva visszarakom a portfólióm 80%-át BTC-be, akkor kifejezetten rosszul lehet járni azzal, ha realizálom:1. Tegyük fel, hogy van 1 BTC-m összesen, és 100.000 USD árfolyamon átváltom fiatra a 20%-át, illetve USDC-re a 80%-át, így lesz 20.000 USD-m (adó után 17.000 USD), illetve 80.000 USDC-m, amiből nem kell adózni. Az USD-t elköltöm, 2 év múlva pedig tudok venni 80.000 USD-nyi bitcoint.
2. Szintén van 1 BTC-m összesen, 100.000 USD árfolyamon átváltom fiatra az egészet, adózás után lesz 85.000 USD-m. Elköltök ebből 17.000 USD-t, marad 68.000 USD-m, amiből 2 év múlva csak 68.000 USD-nyi BTC-t tudok venni. Várnom kell következő májusig + 1 hónapot, hogy az átváltott 68.000 USD után visszaigényeljem annak a 15%-át a NAV-tól, azaz 10.200 USD-nyi összeget. Ha ebből ismét bitcoin veszek, akkor összesen 78.200 USD-ért tudtam venni bitcoint, de nem azonnal, hanem egy év alatt, amíg az árfolyama simán ment már feljebb. Majd ismét egy adóévet várhatok, hogy a 10.200 USD-m 15%-át visszaigényeljem a NAV-tól, ha még nem csúsztam ki a 3 éves limitből egyáltalán, és még mindig nem tudtam összesen 80.000 USD-nyi bitcoint venni, de amit vettem, azt is rosszabb árfolyamon.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Vicces képek
- RAID
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED monitor topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest