- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekigyu
aktív tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszi, sikerült, ahogy BaLee írta beutaltam eurót és a kiutalás utána sima ügy volt. Viszont az elején egy adag coint átváltottam forintra de nem találok opciót, hogy akár cryptora vagy más fiatra tudjam váltani. Forintot tényleg csak Zen-en keresztül tudom realizálni?
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest