Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- iPhone topik
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egy kis olvasnivaló a miértekről a BFL részéről. Csak mert olyan aktív a téma.
Jómagam is rendeltem kezdésképp egy Jalapeno-t. Rákérdeztem az utalás sikerességére. Válaszban azt írták, a tranzakció végbement, így én vagyok a 15707. vásárló. Elég szép szám, ezért ebből már joggal remélem, nem kidobott pénz lesz belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Zoli0726: 4670K delid: megérte
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Milyen routert?
- Autós topik
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fűnyíró topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest