- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha most kellene bányászgépet vennem, akkor a nagy hangyászokra neveznék be. Bitmain AntMiner S1.
Ezek strapabírók és úgy néz ki, jöttek, láttak, taroltak, ismét Kínából...Amit _SPD_ javasolt, arra több okból sem neveznék be, mert:
1. a Butterfly Labs gyártja,
2. ki tudja, mikor jön ki a végleges forma (a Jalapenokkal is cirka 8 hónapokat késtek, a nagyobb gépeikkel meg volt, hogy még ennél is többet).Mielőtt kérdeznéd, nem tudom, hogy kell rendelni az oldalukról, nekem nincs ilyenem, illetve van egy pár, de mind selejtesen vettem potom pénzért, amiket javarészt sikerült kipofoznom, de maradt nem 100-as is köztük.
700 euróért láttam pár darabot eBayen is. Ha sikerül ennyiért összehalásznod hármat, teljesítményben ugyanott vagy, mint az a nyavalyás Monarch. Igaz, túllépted a 600 kilós határt és fogyasztásban sem állsz az élen, mert mikor a teremben rámértem egy Voltcraft mérővel, bizony húzva kiszippantott az aljzatból 490 wattot.
Vagy továbbmész árban és benevezel egy terahash-es cuccra, ami most jön tőlük: S2.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Windows 7
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Eladó iPad Pro 12.9 tokok többféle színben és kivitelben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest