- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabesz
őstag
Kerestem korábban, de semmi konkrét leírást nem találtam erről, hogy hogyan is készült fel a további tizedesekre. Forráskódot meg nem kezdtem el túrni

Mitől nem vagyok benne biztos? Mert végtelennel nem lehet osztani
Ha már újrafutottnak érzed a köröket, akkor akár egész nyugodtan le is írhatnád, pontosan hogy készült fel a protokoll a "végtelen" oszthatóságra.

Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Crimson Desert - Középpontban a harcrendszer és a karakterfejlődés
- Linux felhasználók OFF topikja
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest