Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Pebble - az átgondolt okosóra
- iPhone topik
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
meili
tag
Sziasztok!
Tud nekem valaki segíteni bitstamp-es BTC vásárlásban?
Regisztráltam az oldalra és el is fogadták a regisztrációmat. Éppen BTC-t akartam venni, és bal felül 3536.42 USD-s árfolyamot ír. Kiválasztottam a menüből a 'Buy / Sell' --> 'Buy Bitcoin With Credit Card' opciót, és ott azt írja, hogy 500 USD-ért 0,12979867 BTC-t kapok. Ez nem igazán jön így ki, mert 500 USD-nek 0,14138592 BTC-nek kellene, hogy legyen.
Korábban azt mondtátok, hogy árfolyamon tudok bitstampen BTC-t vásárolni. Azt hogy kell?
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest