- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Marketingképeken a Motorola Edge 70 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddgi
aktív tag
Hát gyermekek! Én kellek nektek ide fele! Megmonom én, hogy mik azok a lantanoidák, /hogy sugározzák be a BIO SHIELD házatáját...!/ Ez egy aszteroida-meteorit csoport, ami része volt valamikor annak a bolygónak, ami helyén most csak aszteroidák keingenek, ha jól tudom a Jupiter, és a Saturnus között. Hehe... szóval onnan szedik az alapanyagot. Mingyá' gondoltam. Tizen valahány évenként a Föld pálya közelébe karülve észlelhetők is, és a hulló csillagok száma ilyenkor magasabb augusztusban. Ja a többi...1980 ban még rendesen el se terjedtek a pc-k, nem véletlenül adta az Intel az első / belülről/ 16 bite pricijának ai Intel 8086 nevet, ezek voltak az első XT-k. / alaplap felé 8 biten kommunikált, mert az alaplapgyártókra még várni kellett ...amikor az is 16 bites lett, ő volt a 286-os proci./ Szóval az el se terjedt PC-k előtt nem ülhettek még olyan sokan olyan sokat, hogy túl nagy vizsgálatokat végezhetett vón valaki. Ezek az idézetek gátlástalan hazugságok. Ha akarod én is írok ilyet, 1998-ban DR. Stromfeld és az általa vezetett tudományos team, melynek tagja volt a később Nobel díjra Jelölt Dr. Kychara Syn Japán rendes Akadémiai tag, kimutatta, hogy káros, az egészségre, ha számítógép előtt órákat töltők nem utalnak át a 1555-667-9987as számlaszámomrara némi lóvét, de az átutalás mit sem ér, ha nem nagyobb a természetes számsor ötödik prímszámának 4000x-szeresénél, angol fontban természetesen. Mindezeket a kutatási eredményeket megerősítte Az Angol Királyi Csacsi Csillagász tudományos folyóirat múlt évi decemberi száma. Most jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- E-roller topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Előzetes élménybeszámolókon a Forza Horizon 6
- Crimson Desert
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkVision S27i-30 Monitor 27" - új állapot, garancia: 2029.01.16. 1920x1080, 100Hz, IPS
- MSI 321URX OLED / 32 / 4K / 240hz / 0.03ms
- Samsung Odyssey Ark 55 4K / 165Hz óriás gamer monitor RITKASÁG
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hát gyermekek! Én kellek nektek ide fele! Megmonom én, hogy mik azok a lantanoidák, /hogy sugározzák be a BIO SHIELD házatáját...!/ Ez egy aszteroida-meteorit csoport, ami része volt valamikor annak a bolygónak, ami helyén most csak aszteroidák keingenek, ha jól tudom a Jupiter, és a Saturnus között. Hehe... szóval onnan szedik az alapanyagot. Mingyá' gondoltam. Tizen valahány évenként a Föld pálya közelébe karülve észlelhetők is, és a hulló csillagok száma ilyenkor magasabb augusztusban. Ja a többi...1980 ban még rendesen el se terjedtek a pc-k, nem véletlenül adta az Intel az első / belülről/ 16 bite pricijának ai Intel 8086 nevet, ezek voltak az első XT-k. / alaplap felé 8 biten kommunikált, mert az alaplapgyártókra még várni kellett ...amikor az is 16 bites lett, ő volt a 286-os proci./ Szóval az el se terjedt PC-k előtt nem ülhettek még olyan sokan olyan sokat, hogy túl nagy vizsgálatokat végezhetett vón valaki. Ezek az idézetek gátlástalan hazugságok. Ha akarod én is írok ilyet, 1998-ban DR. Stromfeld és az általa vezetett tudományos team, melynek tagja volt a később Nobel díjra Jelölt Dr. Kychara Syn Japán rendes Akadémiai tag, kimutatta, hogy káros, az egészségre, ha számítógép előtt órákat töltők nem utalnak át a 1555-667-9987as számlaszámomrara némi lóvét, de az átutalás mit sem ér, ha nem nagyobb a természetes számsor ötödik prímszámának 4000x-szeresénél, angol fontban természetesen. Mindezeket a kutatási eredményeket megerősítte Az Angol Királyi Csacsi Csillagász tudományos folyóirat múlt évi decemberi száma. Most jó?