- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddgi
aktív tag
Hát gyermekek! Én kellek nektek ide fele! Megmonom én, hogy mik azok a lantanoidák, /hogy sugározzák be a BIO SHIELD házatáját...!/ Ez egy aszteroida-meteorit csoport, ami része volt valamikor annak a bolygónak, ami helyén most csak aszteroidák keingenek, ha jól tudom a Jupiter, és a Saturnus között. Hehe... szóval onnan szedik az alapanyagot. Mingyá' gondoltam. Tizen valahány évenként a Föld pálya közelébe karülve észlelhetők is, és a hulló csillagok száma ilyenkor magasabb augusztusban. Ja a többi...1980 ban még rendesen el se terjedtek a pc-k, nem véletlenül adta az Intel az első / belülről/ 16 bite pricijának ai Intel 8086 nevet, ezek voltak az első XT-k. / alaplap felé 8 biten kommunikált, mert az alaplapgyártókra még várni kellett ...amikor az is 16 bites lett, ő volt a 286-os proci./ Szóval az el se terjedt PC-k előtt nem ülhettek még olyan sokan olyan sokat, hogy túl nagy vizsgálatokat végezhetett vón valaki. Ezek az idézetek gátlástalan hazugságok. Ha akarod én is írok ilyet, 1998-ban DR. Stromfeld és az általa vezetett tudományos team, melynek tagja volt a később Nobel díjra Jelölt Dr. Kychara Syn Japán rendes Akadémiai tag, kimutatta, hogy káros, az egészségre, ha számítógép előtt órákat töltők nem utalnak át a 1555-667-9987as számlaszámomrara némi lóvét, de az átutalás mit sem ér, ha nem nagyobb a természetes számsor ötödik prímszámának 4000x-szeresénél, angol fontban természetesen. Mindezeket a kutatási eredményeket megerősítte Az Angol Királyi Csacsi Csillagász tudományos folyóirat múlt évi decemberi száma. Most jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iiyama G-MASTER G2770HSU FHD / IPS /180HZ / 0.2MS (092)
- KOORUI E2212F FHD 100HZ (093)
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hát gyermekek! Én kellek nektek ide fele! Megmonom én, hogy mik azok a lantanoidák, /hogy sugározzák be a BIO SHIELD házatáját...!/ Ez egy aszteroida-meteorit csoport, ami része volt valamikor annak a bolygónak, ami helyén most csak aszteroidák keingenek, ha jól tudom a Jupiter, és a Saturnus között. Hehe... szóval onnan szedik az alapanyagot. Mingyá' gondoltam. Tizen valahány évenként a Föld pálya közelébe karülve észlelhetők is, és a hulló csillagok száma ilyenkor magasabb augusztusban. Ja a többi...1980 ban még rendesen el se terjedtek a pc-k, nem véletlenül adta az Intel az első / belülről/ 16 bite pricijának ai Intel 8086 nevet, ezek voltak az első XT-k. / alaplap felé 8 biten kommunikált, mert az alaplapgyártókra még várni kellett ...amikor az is 16 bites lett, ő volt a 286-os proci./ Szóval az el se terjedt PC-k előtt nem ülhettek még olyan sokan olyan sokat, hogy túl nagy vizsgálatokat végezhetett vón valaki. Ezek az idézetek gátlástalan hazugságok. Ha akarod én is írok ilyet, 1998-ban DR. Stromfeld és az általa vezetett tudományos team, melynek tagja volt a később Nobel díjra Jelölt Dr. Kychara Syn Japán rendes Akadémiai tag, kimutatta, hogy káros, az egészségre, ha számítógép előtt órákat töltők nem utalnak át a 1555-667-9987as számlaszámomrara némi lóvét, de az átutalás mit sem ér, ha nem nagyobb a természetes számsor ötödik prímszámának 4000x-szeresénél, angol fontban természetesen. Mindezeket a kutatási eredményeket megerősítte Az Angol Királyi Csacsi Csillagász tudományos folyóirat múlt évi decemberi száma. Most jó?