- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
Aktív témák
-
Tiby
tag
Nah sikerült, minden jumper a helyén volt, csak lekellett húzni és visszatenni!!!
Köszi a segitséget! -
fene_vad
senior tag
en soha nem tudtam megjegyezni, h f6 f8 vagy f12... ezeket nyomom felvaltva 1000rel, es behozza:)))
-
bogingrol
aktív tag
eh,hadd kerdezzek mar lamakat.errol az alaplaprol van szo, marmint a delta ilsr-rol.hogy lehet rajta zxp-t elinditani safe modba?mer en nyomom f8-at mint a zallat es semmi.aztan meg hogy lehet elcsipni a post-ot ahol kiirja meg a bootolas elott hogy mivan benne memoriabol,procibol stb.kvik butot mar kikapcsoltam, meg nyomogattam a break-et is , de egyszeruen ''elsurran''.aruljatok mar el mi a titka, mert haver megeszi az eletemet vele...
-
Flashy
veterán
nem az alaplappal van baj. inkább a billentyűzettel. a help meg a felkiáltójelek ugye nem direkt íródtak oda.
-
Johnny19
tag
Vagy csak egyszerüen Safe modból (100Mhz-es FSB) át kell juperelni normálra.
Nekem 200ra van állítva :DDD -
Tiby
tag
Felraktam az új Biost és a 2500 Bartonomat egy 1100-as XP-nek ismeri fel!!!!!!!!
HELP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Gyúrósok ide!
- Autószerelők, autószerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest