- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
Tiby
tag
Nah sikerült, minden jumper a helyén volt, csak lekellett húzni és visszatenni!!!
Köszi a segitséget! -
fene_vad
senior tag
en soha nem tudtam megjegyezni, h f6 f8 vagy f12... ezeket nyomom felvaltva 1000rel, es behozza:)))
-
bogingrol
aktív tag
eh,hadd kerdezzek mar lamakat.errol az alaplaprol van szo, marmint a delta ilsr-rol.hogy lehet rajta zxp-t elinditani safe modba?mer en nyomom f8-at mint a zallat es semmi.aztan meg hogy lehet elcsipni a post-ot ahol kiirja meg a bootolas elott hogy mivan benne memoriabol,procibol stb.kvik butot mar kikapcsoltam, meg nyomogattam a break-et is , de egyszeruen ''elsurran''.aruljatok mar el mi a titka, mert haver megeszi az eletemet vele...
-
Flashy
veterán
nem az alaplappal van baj. inkább a billentyűzettel. a help meg a felkiáltójelek ugye nem direkt íródtak oda.
-
Johnny19
tag
Vagy csak egyszerüen Safe modból (100Mhz-es FSB) át kell juperelni normálra.
Nekem 200ra van állítva :DDD -
Tiby
tag
Felraktam az új Biost és a 2500 Bartonomat egy 1100-as XP-nek ismeri fel!!!!!!!!
HELP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aktív témák
- Kingston Branded Memory 64GB DDR5 4800MT/s ECC Reg 2Rx4 BONTATLAN INGYEN FOXPOST
- Alaplap, i5 processzor, 16gb ram, Gyári hűtő
- Kingston FURY Renegade 32GB 2x16GB DDR4 3600MHz kit - 38 hónap Aqua.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Xiaomi Redmi 10A 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest