Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
IstvánLászló #2924 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
-
törölt tag
válasz
IstvánLászló #2921 üzenetére
A bios recovery miért nem indult el vajon, egyik gépen sem, ezt nem értem.
-
törölt tag
válasz
IstvánLászló #2921 üzenetére
A Lenovo G550 -ból már ki van forassztva a kis akku, még a bios recovery előtt kilett.
A Toshibánál van bios reset érintkezők a memória modul alatt, akku és táp nélkül már ott is megvolt a biso reset.
Sajnos semmi. -
törölt tag
válasz
IstvánLászló #2919 üzenetére
Bekapcsol a ledek szokásoson világítanak, ventilátor is felpörög néha ahogy kell neki csak kép nincs. Külső monitoron sincs kép.
-
törölt tag
válasz
IstvánLászló #2917 üzenetére
Rosszul fogalmaztam.
BIOS recovery-t próbáltam csinálni pendrivról.De nem történik semmi, a pendrive nem villog hogy csinálna is valamit, a gépek se csinálnak semmit.
-
törölt tag
Üdv.
Adott két laptop, mindkettőnél ugyan az a hiba jelenség. Bekapcsol a ledek szokásoson világítanak, ventilátor is felpörög néha ahogy kell neki csak kép nincs.
Mindkettő Inteles, és Intel videokártyás szerintem nem reball kell nekik. Lenovo G550 és Toshiba NB200.G550 nel volt próbából ram, cpu cserelve, külső moitoron sem volt semmi.
NB200 nal ram csere, külső monitoron sincs semmi.Ez után próbáltam mindkettőn pendriverol biost frissíteni, CrisDisk segítségével, a bios.wph fájlt a gyártó honlapjáról szereztem be.
Konkrétan az érdekelne hogy mit jelent az hogy ha egyik laposnál sem indul el a bios frissites pendrivrol.
Két féle pendrivrol is próbáltam, rengetegszer, de semmi. Nem sipol a gep, a pendriv nem villog hogy barmi is történne.A laptopok nem most romlottak el de most volt időm foglalkozni velük.
Segítséget, tanácsot előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged