- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Aktív témák
-
parandroid
félisten
A megfelelő topik linkje Westlake hozászólásában (#3). Kérlek, használjátok azt, legközelebb pedig a keresőt.
p -
CheeseE
tag
Tud valaki vlmi windoozos flash progit award bioshoz, a Winflash-en kivul?
-
CheeseE
tag
Najo, aza 20 tulzas...Mondjuk ha kijott az uj BIOS azt altalaban azert felraktam...
De msot nem ezen kell filozni, hanem azon, hogyan lehetne megcsinalni, esetleg kideriteni, hogy tenyleg elment a francba, vagy megse...
Valakinek vlmi 5let?
Remelem nem lesz most egy darabig aramszunet -
khalox
őstag
Ühümm... erre mindig azt szoktam mondani, hogy BIOS-t frissíteni csak akkor kell, ha valami nem működik (új proc támogatása, USB-s eszközök és társai) - ez kb. alaplaponként kétszer van (a saját nforce2 1.0-ámon eddig kétszer volt frissítés). Ha minden jó, akkor tök fölösleges...
-
CheeseE
tag
Amiota megvan mar vagy 20X flasheltem, soha semmi gond nem volt..es nem hal be 55%nal, csak total lelassul, de vegigcsinalja, aztana verifynal irja ki ott az errort...
Sot mamma is mar egyszer flasheltem semmi gond nelkul, masodszorra csinalta ezt, meg azota egyfojtaban...
A garancia meg nincs egy honapja h lejart, ezt nem akarom elhinni...Evvel a biosokkal mindig nekem gyulik meg a bajom... Fel eve notiban halt meg a chip, most meg ebben?! No comment...
Akkor az az erzesem ez a gep tobbet nem lesz kikapcsolvaAmig megy, megy...
-
-
CheeseE
tag
Egyedul azt nem tudom, h bevolt-e kapcsolva a system bios cacheable, mivel elotte is csereltem biost, es utana nem neztem meg....Esetleg megtudna valaki mondani, hogy ezt igy windoozbol hogy tudom ellenorizni? Lehet h csak ez miatt nemtudja irni az uj BIOSt..vagy?
Pls help.. -
CheeseE
tag
Ez mind szeep es jo, de tudna vlki valami konkretat? Es elnezest h uj topicot nyiottam...
Ha lefagy vagy megall a a gepem, akkor szerintem annak annyi...Szval eleg surgos lenne a dolog -
CheeseE
tag
Hello!
Van egy nagy problemam!
Ma frissiteni akartam a BIOSt a deszkamon(MSI K8N Neo FSR), Winflashben, es 55%-nal belassult, aztan 60% felett ismet normalis tempoban csinalta, aztan amikor verify-olta, 55%-nal kiirta h hiba van!!!
Probaltam vissza rakni regi BIOSt, megregebbit, de semmi ugyanaz a szitu...
Most nem merem kikapcsolni a gepet, mert tuti behalna....
A main blockot nem sikerul neki atirnia, a tobbihez gondolom akkor meg hozza se nyult...
Mit tegyek??
Kelek segitsetek!!
Koszi
Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest