- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Aktív témák
-
DviFaze
újonc
Nekem a displayport okozott problémát.
A monitor újabb DP szabványt használ amit a régi GPU nem ismert, emiatt nem engedett belépni a BIOS-ba.Hdmi-vel minden rendben volt. Aztán a monitor menüben DP 1.2-re állítva DP-vel is jó lett.
-
joci..
újonc
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok. Sajnos problélám akadt a bios-al . Nem tudok belépni a menu rendszerében.
Alaplap típusa : Asus prime b550m-a
Próbáltam már 10x a del gomb-bal és az F2-vel , de semmi nem történt. Próbáltam a windows-on belül is gépház--- speciális rendszerindítás ---- uefi kiválasztás és persze rányomtam az újraindításra, de nem csiénált semmit ( windows töltött be ) . A rendszer információban megnéztem a rendszer összegzésben a Bios- módot és ott Uefi van. jelenleg win10 pro van a gépen és szeretném a win11 et de sajnos a tpm 2.0 kell neki amit csak a bios-ban tudok aktiválni ha minden igaz. Valaki tudna ebben segíteni? köszönöm előre is a válaszokat!!
Aktív témák
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztalos klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest