Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszzero
őstag
Ugye azért magasról ugrassz?Ha nincs meg neki a megfelelő zuhanási sebesség. akkor nem tudja betörni.
-
Ateszzero
őstag
Köszi.
Ma is megpróbálom vagy tízszer.
Az a gond hogy még az első két csapat az hagyján is, de a harmadik banda már elég zúzós.Amikor egyszerre négyen öten is gépfegyvereznek,ráadásul majdnem mind páncélos , nem sok idő marad fedezékbe vonulni.Vagy hirtelen még valaki elkezd sokkolni is hátulról, nna akkor füstöl csak igazán a búrám.
Ha ez a normal mode, akkor milyen lehet a hard?Valki végignyomta már hardon? -
Ateszzero
őstag
Nem tudom most hanyadik pályánál tartok, de már vagy tízszer megpróbáltam ,és nem sikerül.
Egy nagy könyvtárban vagyok, és halomszámra jönnek katonák minden tipusa, valami nagyon nehéz.
Három-négy robotot egyszerre hamarabb szétdurrantok mint ezeket az erőszakos kis nyavalyásokat.
Ki tudja ? Mennyi van még? -
Ateszzero
őstag
Sziasztok.
Sztem nagyon jóra sikerült a játék.
Élvezem a zuhanásokat és utcsó percben nyomom a bio kezet, és főhősünk is nagyon szimpatikus azzal raszta hajjal, valamelyik anerikai színészre hasonlít,. vagy a tekkenből az Eddie-re.Beállítottam az ötgombos egeremet olyan királyul hogy minden fontosat közel tettem az ujjamhoz.billentyűről csak az irányok, ugrás és a kisütés megy.
Most járok a City Park-nál.
Eddig ez a legszebb pálya.katt ide
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Amazon Fire TV stick/box
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Konteó topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Dell Precision M6800 17,3" FHD, i7, Quadro 4GB workstation notebook számlával, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest