Hirdetés
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
miezez
csendes tag
válasz
parhuzamos
üzenetére
IOs-en minden jól működik, nem volt még problémám az app-al. Esetleg annyi, hogy sokat utalok BinX-en kívül számlákra, és vagy én bénázok, vagy nem jó valami, de nem tudom úgy csomagba rakni az utalásokat, hogy egy mobil autentikációval hagyjam jóvá az egész csomagot.
Meg azt vettem még észre, hogy bejövő számlák esetén (számlázz.hu) a partnerek egy részénél mindent benyal a számláról, kivétel a partner nevét és számlaszámát. Ezt külön kell kiválasztanom a partnertörzsből.
Én mindig úgy utalok, hogy a fizetés a lehető leghamarabb megtörténjen. A BinX a számla fizetési határidejét veszi alapul a tényleges tranzakció indításához. Szerintem ezek az idők már elmúltak, hogy üljünk a pénzen pár napig 0,00001%-ért, ezért minden tranzakciót módosítanom kell, hogy "utalás amint lehetséges" -vagy valami ilyesmi- legyen. Jó lenne erre egy globális beállítás, ha az ügyfél így használná, akkor nem kellene minden bejövő számlába egyesével belenyúlnia.
Kicsit még látszik rajta, hogy új program, de lessz ebben kakaó. Még egy pár frissítés és el is engedem a gyönyörű SMS-el kommunikáló MBH-s számlámat. Persze az is tud PUSH-ban küldeni értesítéseket, de ha nem vagyok elég gyors, akkor küldi SMS-ben is. A terhelésekről meg mindig küld SMS-t ($), egyesével mindről. Ki sem tudom kapcsolni a WEB-es felületükön.
És egy ötlet, ha nincs meg a telefon, mert beszart, beázott, lemerült, eltört stb., akkor jó lenne egy Apple/Google fiókos bejelentkezési lehetőség a web-es felületen, hogy ne maradjon bank nélkül a cselovek.
És ez sem egy hivatalos vélemény, csak a saját észrevételeim
.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Crucial BX500 500GB 2,5" SSD
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- Inno3D RTX 3070 ICHILL 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4277
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.