- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- iOS alkalmazások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
Új hozzászólás Aktív témák
-
miezez
csendes tag
válasz
parhuzamos
üzenetére
IOs-en minden jól működik, nem volt még problémám az app-al. Esetleg annyi, hogy sokat utalok BinX-en kívül számlákra, és vagy én bénázok, vagy nem jó valami, de nem tudom úgy csomagba rakni az utalásokat, hogy egy mobil autentikációval hagyjam jóvá az egész csomagot.
Meg azt vettem még észre, hogy bejövő számlák esetén (számlázz.hu) a partnerek egy részénél mindent benyal a számláról, kivétel a partner nevét és számlaszámát. Ezt külön kell kiválasztanom a partnertörzsből.
Én mindig úgy utalok, hogy a fizetés a lehető leghamarabb megtörténjen. A BinX a számla fizetési határidejét veszi alapul a tényleges tranzakció indításához. Szerintem ezek az idők már elmúltak, hogy üljünk a pénzen pár napig 0,00001%-ért, ezért minden tranzakciót módosítanom kell, hogy "utalás amint lehetséges" -vagy valami ilyesmi- legyen. Jó lenne erre egy globális beállítás, ha az ügyfél így használná, akkor nem kellene minden bejövő számlába egyesével belenyúlnia.
Kicsit még látszik rajta, hogy új program, de lessz ebben kakaó. Még egy pár frissítés és el is engedem a gyönyörű SMS-el kommunikáló MBH-s számlámat. Persze az is tud PUSH-ban küldeni értesítéseket, de ha nem vagyok elég gyors, akkor küldi SMS-ben is. A terhelésekről meg mindig küld SMS-t ($), egyesével mindről. Ki sem tudom kapcsolni a WEB-es felületükön.
És egy ötlet, ha nincs meg a telefon, mert beszart, beázott, lemerült, eltört stb., akkor jó lenne egy Apple/Google fiókos bejelentkezési lehetőség a web-es felületen, hogy ne maradjon bank nélkül a cselovek.
És ez sem egy hivatalos vélemény, csak a saját észrevételeim
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
.