- Android szakmai topik
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
miezez
csendes tag
válasz
parhuzamos
üzenetére
IOs-en minden jól működik, nem volt még problémám az app-al. Esetleg annyi, hogy sokat utalok BinX-en kívül számlákra, és vagy én bénázok, vagy nem jó valami, de nem tudom úgy csomagba rakni az utalásokat, hogy egy mobil autentikációval hagyjam jóvá az egész csomagot.
Meg azt vettem még észre, hogy bejövő számlák esetén (számlázz.hu) a partnerek egy részénél mindent benyal a számláról, kivétel a partner nevét és számlaszámát. Ezt külön kell kiválasztanom a partnertörzsből.
Én mindig úgy utalok, hogy a fizetés a lehető leghamarabb megtörténjen. A BinX a számla fizetési határidejét veszi alapul a tényleges tranzakció indításához. Szerintem ezek az idők már elmúltak, hogy üljünk a pénzen pár napig 0,00001%-ért, ezért minden tranzakciót módosítanom kell, hogy "utalás amint lehetséges" -vagy valami ilyesmi- legyen. Jó lenne erre egy globális beállítás, ha az ügyfél így használná, akkor nem kellene minden bejövő számlába egyesével belenyúlnia.
Kicsit még látszik rajta, hogy új program, de lessz ebben kakaó. Még egy pár frissítés és el is engedem a gyönyörű SMS-el kommunikáló MBH-s számlámat. Persze az is tud PUSH-ban küldeni értesítéseket, de ha nem vagyok elég gyors, akkor küldi SMS-ben is. A terhelésekről meg mindig küld SMS-t ($), egyesével mindről. Ki sem tudom kapcsolni a WEB-es felületükön.
És egy ötlet, ha nincs meg a telefon, mert beszart, beázott, lemerült, eltört stb., akkor jó lenne egy Apple/Google fiókos bejelentkezési lehetőség a web-es felületen, hogy ne maradjon bank nélkül a cselovek.
És ez sem egy hivatalos vélemény, csak a saját észrevételeim
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hollyland Vcore - wireless továbbító
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- MINI ITX, 11L! RTX 5090 FE, AMD 9950X3D, 32GB 6000Mhz CL26(!!) RAM, 4TB PCIe 5.0 Nvme -- BESZÁMÍTÁS!
- MacBook Air M1 (2020) 8/256GB - 100% AKKU! - Kihasználatlanság miatt eladó
- Dell Latitude 5500 61Wh Plugon Aksi, csak kipróbát!!! - 12.000 Ft
- Realme 12X 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.