- Google Pixel topik
- A dbrand is tokot mutat az iPhone 17 Próhoz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
Aktív témák
-
Prozac
aktív tag
Azóta tovább gondoltam a dolgot. Valószínűleg jobban járok egy magasabb órajelű (900/100, 950/100) cd0-ás steppingű procival, amit 124 vagy 133 FSB-vel hajthatok. Igaz hogy a relatív nyereségem a proci órajelén kisebb, de a memória sávszélesség-növekedése nagyobb.
Itt már emlegették egyesek, hogy a BX chipset nem bírja a 133 as FSB-t. Nem tudom próbálta e valaki.
És a 766/66-os procit 133-al?
Már legalább két hónapja gondolkodom a váltáson, de most annyira képlékeny a tecnologia, annyira kiforratlan, hogy egyelőre nem érzem azt a meggyőződést, mint mikor a BH6-ot vettem.
Az UDMA-33 tényleg korlát. De ha belegondolok, hogy ez csak a HDD-Cache elérésére vonatkozik akkor már nem is annyira fontos.
Most olcsón szeretnék lépni. Ha majd kiforr a dolog, akkor sokkal kisebbet bukok. :-))
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- PlayStation 5
- A dbrand is tokot mutat az iPhone 17 Próhoz
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Msi X99s Gaming7 + 12 magos xeon proci
- ASRock X670E STEEL LEGEND Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis! - Jegelve fkaresz fórumtársnak
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest