Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tujda (nyilván közel feleannyiért tök reális elvárás), de adnak hozzá normális tokot, nem pedig egy ridikült. Illetve jár hozzá még egy szabványos audio kábel is (az almánál ez plusz 45€ - ennyiért már örökgaris audiokábelt lehet venni - a hírhedt szilikonos borítással). Vicces, hogy a 256-os AAC high fidelity-nek van eladva
De az is mókás, hogy példának az iPad 9-et hoztad fel, mert utána már egyiken sem volt jack csatlakozó
(nyilván nem fért volna el, meg anélkül az usb-s / vezetéknélküli kiegészítőket sem lehet annyira eladni ). Továbbá hatalmas sz@rrágás az apple-től, hogy nem képes egy LDAC, aptx HD implementációra semelyik eszköznél, pedig az árazásba bőven beleférne.
Fontolóra vettem anno én is az AirPods Max-et, de aztán győzőtt a józan ész, és abból a pénzből vettem egy Austrian Audio Hi-X60-at, hozzá egy FiiO BTR5-öt, és egy OpenRock Pro légvezetéses sportfülest. És már az utóbbinál is hallom, hogy az iPhone-omról (AAC) vagy egy S24U-ról (LDAC) szól a Tidal. És nem is kell 40 dekát a fejemen cipelni
Szóval ja, Apple ökoszisztémába jó lehet, csak itt is tele van a szokásos "think different" apple fogyatékossággal. Írom mindezt iPhone és MacBook tulajként
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Google Chromecast topic
- OTP Bank topic
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W