- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
[irónia: ON] Dehát ez akkoris egy nagy határ szar! Egy szemétkupac!!! Nem érted??? Pedig már vagy 100 influencer is megaszonta!
Nincs MagSafe, nincs 18db 1258MP-es hátlapi kamera 1mm-1235698mm ekv, optikai zoommal, csak 60Hz-es a kijelző, kicsi az akku nem 87946MAh-s legalább...
Meg különben is mindenki hülye aki csak egy megbízható modern HW-rel szerelt, hosszú támogatási idővel rendelkező telefont akar... [irónia: OFF] -
vadkörte
addikt
"...már lenézi azt akinek "csak" két kamerája van..."
Leginkább idióta a kollégád. Ez az első iPhone-om, 45 vagyok, nem tini-hülyegyerek és kapásból 16Pro lett de nem érzem, hogy több vagy más lennék, mint előtte a 90pár ezres Motorola-val. Pontosan ugyanolyan barnát és büdöset pakolok most is a fajanszba, mint korábban.
Elárulom a titkot. Azt kell venni, amire NEKED van szükséged. -
vadkörte
addikt
válasz
Di Natale #464 üzenetére
Gondolom ugyanaz, mint volt az SE/SE2020/SE2022-vel. Modern hardver egy "ósdi" körítésben. Ha valaki új, hardveresen időtálló telefont akar ami példának okáért pont iPhone, de nem kell neki a több kamera, a körülményesen használható kamera gomb, esetleg le szeretné cserélni az SE/SE2020-at valami hasonlóan egyszerű újra annak jó vétel lehet.
Ne az IT fórumok lakóiból indulj ki! Rajtunk kívül meglepően sok teljesen normális ember él a világban akinek abszolút megfelel a mindennapi kapcsolattartásra egy alap iP is
#457 Misogi
Ilyen alapon soha ne vegyél semmit, mert pár hónap múlva jön az újabb/jobb... -
vadkörte
addikt
válasz
#48138511 #412 üzenetére
Ezek a generált grafikák erősen túltengenek. Szinte alig van normális letölthető háttér, leszámítva a pár régit.
Én egy Antelope canyon témájú, elvileg Xiaomi A1 stock hátteret importáltam a Szifonra. A Mac-en sokáig a Santa Catalina sziget dinamikus hátteret használtam. Most ugyanaz az Antelope canyon kép van beállítva. -
vadkörte
addikt
válasz
dorika87 #378 üzenetére
A tokban van MS mágnes gyűrű, azzal tud csatlakozni az MS kompatibilis tartóhoz/töltőhöz. Ennyi értelme van, de tölteni csak a lassú és nagyobb melegedéssel/töltési veszteséggel járó Qi töltéssel tud.
16Pro-hoz terveztem venni MS kompatibilis tartókat, töltőt, de elengedtem. Inkább töltöm vezetékkel. -
vadkörte
addikt
Középkategóriás készüléknél jobb még nem volt. Szerettem a droidot, semmi problémám nem volt vele. (na jó, a változatos okokból maga alá csináló Y300 hagyott némi tüskét)
Ha nem cseréltem volna le a PC-m Mac-re, valószínűleg ma nem lenne iPhone-om. (sosem hittem, hogy valaha is iP-os leszek) Ez is csak egy telefon. Nem több, nem kevesebb.
Az elvakult eltartott kisujjas "sznob"okat minden termékkategóriában rühellem. -
vadkörte
addikt
"...nyilván lehetnek ilyen elrugaszkodott elméletek, hogy tudja egy asztali PC erejét..."
A 16Pro-ba épített SoC egy szálas számítási teljesítményben erősebb mint az M2 Mini-m és az sem gyenge.El tudnék képzelni egy olyan dokkolót, amibe "beleállítva" külső perifériákat csatlakoztatva kvázi desktop gépként tudnám használni a telefont. A számítási teljesítménye bőven megvan hozzá.
-
vadkörte
addikt
Inkább ide válaszolok, nem keresem meg a thread elejét.
Évekig gondolkodtam iPhone vásárlásán (valahol a 13-14 táján kezdődött). Fotózok, kiadványt szerkesztek, tehát valamennyire munkaeszköz is, a sima iPhone-ok "kiestek". A 14Pro a mai napig bejövős, de nagyon drága volt (használtan is), a felújított eszközökben annyira nem bízok. Illetve a "felújító"ban.
Előző telefonom droid volt, tudott 120Hz-et, igaz nem atomerőmű dolgozott benne, de azért nem volt gyenge (Snapdragon 732G+Adreno 618 & 6GB RAM) kikapcsolt animációkkal a mágikus 120Hz-en is érződött röcögés, pedig Pixel puritánságú a gyári launcher. Végül egy 16Pro lett a befutó, első iPhone-nak kicsit meredek de tudtam mit veszek.
A 120Hz és a MagSafe hiányán és az USB2.0-n nyivogó topiklakókon csak mosolyogni tudok. Kipróbáltam milyen a 16Pro 60Hz-en. Igen, látom, a mindennapokban semmiben nem befolyásol. 40+-osan már nem érdekel a mobile gaming, a social media-t sem pörgetem ezerrel. A MagSafe természetesen bosszantó, lévén pár $-os alkatrészről lenne szó. Az USB2.0 sem katasztrófa, addig is töltődik a készülék.
A Galaxy 10Lite már Type-C csatlakozós, a töltőfejet/kábelt tudod használni a 15 utáni iPhone-hoz is, az az előttihez vehetsz Lightning kábelt/kiegészítőket. Jó drágán.
Egy 15-16-tal hosszú-hosszú évekig up-to-date lehetsz 5-6 (vagy több) főverziót biztosan megkapnak, security update-eket még EOL után is évekig. Kolléganőm "X"-et használ - ezer éves "szar", már EOL - de alap dolgokban nem vállalhatatlanul lassabb mint a 16Pro-m, pedig a kettő teljesítménye kicsit eltér.
A 16E nem lesz rossz ajánlat, majd ha a szolgáltatóknál is megjelenik. Függetlenül lehet, hogy nem ezt venném. Én a helyedben a 15-16/16e vonalon mocorognék ha nem létkérdés a Pro többlete.
#201 Gábor-KJ
Lehet, cserében készülékről készülékre költözve is mindent ugyanott találsz.10-ből 8,5-9 felhasználó telibesz***ja, a maradék hisztizik a neten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Epson nyomtatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Horizon Forbidden West
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged