- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
A telefon pofásan néz ki, viszont egyáltalán nem vagyok benne biztos hogy a márka fennmarad. Eddig se hozott kiemelkedő eladásokat, a tesztautók a külföldi és magyar teszteken is vontatva voltak és most rácsekkoltam az oldalukra, az idén érkező Polestar 4-nek úgy tűnik egyáltalán nincs hátsó ablaka. Nooormális?
A Fiskerrel kezet fogva mennek majd a temetőbe.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Ricardo
titán
"Polestar 4-nek úgy tűnik egyáltalán nincs hátsó ablaka. Nooormális?"
Nem újdonság, eddig is voltak ilyen típusok.
-
paatrick
őstag
Egy Lamborghini egészen más téma, az sportkocsi igazából városi közlekedésre kb alkalmatlan, nem is mennek vele bevásárolni a boltba
A Polestar viszont mindennapi autónak szánja magát. A 4-es egy SUV coupe hátsó ablak nélkül.
Persze a tervező elmondja a nagy lózungot hogy újrafeltalálták a hátsó ablakot ami most már 1 HD kamera és egy kijelző az autóban. A valóságban meg bárki megmondja hogy a digitális visszapillantó is baromság mert nincs benne térérzékelés, nemhogy digitális hátsó ablak...[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
mad823
őstag
"A valóságban meg bárki megmondja hogy a digitális visszapillantó is baromság mert nincs benne térérzékelés, nemhogy digitális hátsó ablak..."
Teret a belső visszapillantóban eddig sem kellett érzékelni (hacsak nem a hátul ülőkre gondolsz ), ellenben ez nem vakít, látsz vele a sötétben is, bármilyen infót meg tud pluszban jeleníteni, nincs olyan, hogy rosszul van beállítva, stb. És van egy nagy adag ember, aki furgont, buszt, kamiont vezet, és mégis kibírja tükör nélkül. Szóval nem ördögtől való, csak más, mint amihez eddig szoktunk. -
judas13
addikt
A Fiskerrel kezet fogva mennek majd a temetőbe.
Én ezt azért még kivárom. De tény, hogy nálunk a Polestar 2-est valami 49 és 65K€ között vesztegetik. A hármas ősztöl jön gondolom minimum ennyiért. És már ott figyel a többi az 5-ös és a 6-os modell is a jövő évre nézve.
Óriás eladásokra nem számítok, de mivel eleve komolyabb tőke áll mögöttük - Geely, Volvo, mint a hányattatott sorsú pénzt inne-onnan összetarháló Fisker mögött anno, itt még bármi megtörténhet.
És annak akár az ellenkezője is"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Alaaf Pi
senior tag
-
scdlsc
aktív tag
Ennek a telefonnak a kávája a valóságban is ilyen lesz?
-
paatrick
őstag
Nem, szokásos kínai telefonos kamu renderképek. A valóságban ilyen a Meizu 21 pro:
Az átlagtelefonon lévő fekete káva nagy részét befestették fehérre azért látod kisebbnek. Optikai csalás.
[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
Főleg kínai telefonoknál ne a digitális rendereket vedd alapul mert azok szinte mindig csalnak a megjelenésen.
Mivel a 21 pro már kijött korábban, sok unboxing videó van róla youtubeon.[ Szerkesztve ]
-
sBc
aktív tag
Mint ismert, a Polestar sokáig a Volvo házon belüli tuning divíziója volt, amely 2017-ben a Geely és a Volvo döntésével/segítségével egy különálló márka lett, ami kimondottan villanyautókat gyárt - bár első autójuk, a Polestar 1 egy plug-in hibrid volt, a Polestar 2 viszont már tisztán elektromos hajtású.
Geely, februárban bejelentette, hogy átveszi a Volvóra nehezedő nyomást és egyenesen ők fogják tovább finanszírozni a Polestart. -
paatrick
őstag
Az is ismert hogy Kínában már egymást ölik a villanyautó gyártók, a Tesla se véletlen csökkentette drasztikusan az autói árát. Emellett fenntartani n+1 ismeretlen brandet ami eszi a pénzt lehet elgondolkodtató még a Geelynek is. Főleg hogy a Volvok meg elég jól mennek és azokból is csak elektromost akarnak már kihozni a jövőben.
Pedig a Polestar 2 külsőre kifejezetten tetszett nekem.
[ Szerkesztve ]
-
sBc
aktív tag
Valóban ettől még megszűnhet a márka, de egy lapon említeni a Fiskerrel nem valós.
Geely egy platformra pakolja a különböző márkákat, kicsit módosított karosszériával ahogy VW csoport is teszi.
Lehet, hogy pont a telefon kiadás a marketing célja a Polestar brand népszerűsítése.
Mindegy, szeretem a Volvókat és Polestar 2 is egyedi vagány autó. Az első szériákkal voltak gondok, de szoftveresen javították.
Illetve manapság már sok autóban van belső digitális visszapillantó tükör amibe nem zavar be a fejtámla, hátsó utasok, oszlopok, koszos ablak, így nagyobb a látótér. (Polestar 4 tükör)
Teherautókon, buszokon sem látsz hátra belülről csak úgy.[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
LEsznek itt még meglepetések a Meizu kapcsán idén... Lesz még mobiljuk
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Graphics
Jómunkásember
-
scdlsc
aktív tag
A szélére nem raknak ikon. Tartalmat megjelenít (háttér), csak aktív funkcióval nem bír. Nekem most például fekete a hátterem egy fekete oled kijelzős telefonon. Optikailag most olyan, mintha nem lenne kávája a telefonnak. Ugyanezt most sárga háttérrel nem tudom megcsinálni. Nekem az alábbi két verzió közül jobban tetszik a jobb oldali (ami nem létezik még a valóságban). Szerintem szebb a vékonyabb káva.
-
janeszgol
félisten
En imadom nezni a lekerekitett kijelzos telefont. A legszebb szvsz. De csak nezni jo.
Megszoltak tavaly az A34 es A54 telokat a vastag kava miatt. Hat igen vastag a kava, de legalabb meg lehet fogni rendesen a telefont.A cikkhez: jo nagy felbontasu telefon. Remelem beszerez valaki egyet (vagy az alapot vagy az atnevezettet). Ha jol emlekszem Meizu telefon tesztet utoljara 1-2 eve neztem. Mar nem emlekszem melyik volt, de kameraban eleg ütős volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Mini PC
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Battlefield V
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest