Bemutatkozott a Polestar Phone

Ami nem meglepő módon a Meizu utolsó készülékének átbrandelt verziója.

A Meizu nemrég jelentette be, hogy erőforrásait a mesterséges intelligencia fejlesztésére és hasznosítására fordítja, így a márciusban bemutatott Meizu 21 Pro lett a gyártó utolsó modellje, ami most Polestar Phone néven is piacra kerül Kínában. A svéd központú villanyautómárka szintén szoros integrációt kínál a új mobileszköz és az elektromos autó ökoszisztémája között, de egyelőre csak a Polestar 4-gyel működik együtt, illetve az UWB rendszert is később aktiválják.

[+]

A specifikáció egyébként teljes mértékben megegyezik a Meizu 21 Pro adatlapjával, ami 6,79 hüvelykes, 1368 x 3192 pixel felbontású, 1-120 Hz-es LTPO AMOLED panelt jelent 32 megapixeles szelfikamerával és integrált ujjlenyomat-olvasóval. A készüléket a Snapdragon 8 Gen 3 működteti akár 16 GB/1 TB memóriakonfigurációval, az energiát pedig vezetéken 80 watt teljesítmény közvetíti, vezeték nélkül pedig 50 wattos maximummal tölthetjük az 5050 mAh-s telepet.


[+]

Az RGB LED szintén megtalálható a hátlapon az optikailag stabilizált 50 megapixeles főkamera, a 10 megapixeles optikai zoomot kínáló. szintén stabilizált egység és a 13 megapixeles, autofókuszos ultraszéles látószögű szenzor alatt. A sztereó, infra vezérlő, NFC és csúcskategóriás adatkommunikációs opciók természeresen adottak, aPolestar White (fehér) készülékház pedig IP68-as védettséget biztosít.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

  • Mégse száll ki a Meizu?

    Egyelőre nem úgy tűnik, mintha ne maradt volna azért valamicske erőforrás az AI mellett a mobilokra is; újabb Meizu készülék tűnt fel.

Előzmények

Hirdetés