Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itt a friss Moto G Stylus
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
Új hozzászólás Aktív témák
-
RBJ
addikt
Értem én de egy pénztárgép kijelzője is ugyanez .
-
RBJ
addikt
Autó műszerfalat, központi kijelzőjét tele vakfolttal tud fényképezni.
Valami állítási lehetőség?
Realme M csinálta ugyanezt.
-
RBJ
addikt
Megjött aliról az autós töltő,.hozza azt amit ígért.
-
RBJ
addikt
Én most is el vagyok hallva milyen gyorsan feltölt ráadásul úgy l,.hogy nincs végsebesség módra állítva. Akkor így normál módban mennyivel is tölt?
-
RBJ
addikt
Egész telefonon ha valamit el lehet rontani akkor az a hyper os miatt van. Nem bírom ezt a rom ot. Legalább lehetne az elején választani sima fabad vagy ez a bohózat.
Ilyenek idegelnek pl értesítés levéve hang, Viberen külön levéve mégis mikor chatalek folyamat bimbambol. Stb -
RBJ
addikt
Qvik fizetésnél alapértelmezetten Raiffeisen T hozza nekem de én OTP appot akarom használni. Beallitasoknal sehol semmi nincs alapértelmezetten beállítva mégse bírom rávenni OTP S appra. Tipp?
-
RBJ
addikt
Most nézem a fényképező app ban nincs macro mód de nagyitasaal kivitelezhető.
-
RBJ
addikt
válasz
lemmy71 #1922 üzenetére
Mind külön helyről van mégis egy csomagban egyszerre jött. Én az üveget nem bírom még vastagabb lesz a telefon. Érdekes amúgy egyik telefonhoz de tudnak pont olyan tokot gyártani ami pont olyan lenne mint a gyári. Mind vastagabb valamivel.
Két átlátszó tok, egy zöld, hátlapi fólia és előlapi fóliák.
Zöld telefonra csak zöld tok lesz, igaz érdekes a színe. -
RBJ
addikt
Ilyen se volt még. Alirol 7 nap alatt itt ami kell hozzá.
-
RBJ
addikt
Autós töltő létezik ami kitol 90w ot? Alin csak összteljesítménybe láttam olyat vagyis ha van 3 port 3*30w.
-
RBJ
addikt
Nekem is furi még. A csöves strapa hotwave után ott alap fapados Android nem is rémlik, hogy ennyi minden után bujkálni kellett volna benne. Sőt jobban bele gondolva nem is annyira fapados mert voltak benne plusz dolgok a kesztyű, plusz kijelző stb stb módok miatt de akkor is Tök egyszerűen volt elrendezve minden.
-
RBJ
addikt
Hivás megszakítás power gombbal dolgot nem találom.
-
RBJ
addikt
Fitbit alkalmazás másnál nem veszíti el a jelet? A csöves hotwave telefonomon hibátlanul működött.
-
RBJ
addikt
Hülyén hangzik de szerintem nem érdemli ez a telefon, hogy olcsó János telefon legyen.
Még most se értem, hogy ennyi az ára. -
-
RBJ
addikt
Költözés a telefonra zökkenőmentes másnak. A képeim videoim fele lehagyva, rendezés idorendileg egy horror stb. A gyári vagy Google galériat használjátok?
-
RBJ
addikt
Az megvan sokaknak, hogy a telefon sose tölt fel 100%ig?! Csak írni írja de pont az akku védelem miatt sose tölt kopra.
Lucifer
És a vizallosag vajon megmaradt? -
RBJ
addikt
Na mondom belaktam a telefont átrakom a SIM ez.
Nyomom érzem megy valami kétszer is nekiesek hát nem a tálca melletti lyukat gyilkoltak!?
Remélem nem csináltam valami kárt. Mikrofon működik. Most sokkba vagyok új telefon és egyből károkozok.
Amúgy ha azt nézem egész nap használva, a költözés bellaitas miatt majd 70% on van.
Nem is rossz. -
RBJ
addikt
Na mondom belaktam a telefont átrakom a SIM ez.
Nyomom érzem megy valami kétszer is nekiesek hát nem a tálca melletti lyukat gyilkoltam!?
Remélem nem csináltam valami kárt. Mikrofon működik. Most sokkba vagyok új telefon és egyből károkozok. -
RBJ
addikt
válasz
Tökimanó #1813 üzenetére
Fólia? Ha megjön az új szerintem én is dobom. Furi az egész felülete.
Na most kaptam sokkot. Most sikerült mindent atkalapalni rá. Mondom beteszem a SIM kártya. Hát nem a mellette lévő lyukba nyomogattam 2* a SIM tűt?! Valami ment beljebb tuti csak mi? Remélem nem a mikrofon. Elvileg hallanak. -
RBJ
addikt
Na kíváncsi leszek a DÁP ra, elvileg telefonhoz rendeli hozzá magát, hogy hogyan fogom atkalapalni. Arra se emlékszem, hogy csináltam még anno.
Ez a gyári fólia elég maszatolós vagy én vagyok zsír. -
RBJ
addikt
App mall vagy get app gyari alkalmazást nem lehet kivakarni?
A képeket csak nov24 másolta érdekes meg galleriaba kamera alatt az összes kepernyokepet ide rakja. -
RBJ
addikt
Na frissítés költözés minden megvolt. Nézem az alkalmazásokat gyomlalnék nekem lassúnak tűnik az alkalmazások ikonja sokáig.csak MI ikon. Remélem helyre razodik.
Míg belakom az összes jelszót megzavarodok.az alulról felhúzva minden omlesztve át lehet állítani hogy jobbra lapozva legyenek az ikonok? -
RBJ
addikt
Öröm Bodotta. Azért már, hogy tok és fólia is van rajta előny. Nem kell várni míg megjön az alirol.
Csak pislogok rátettem töltőre 5perc alatt mennyit haladt. De szerintem nincs az az akksi
Ami kibírja ezeket, szerintem 1 év és battery csere. De ennyiért megéri. -
RBJ
addikt
Érdekes olvasni ezt az akksi dolgot pedig ez valami újítás stb benne az akksi.
Na lehet ha eladom a fél kilós strapát megbánom. -
RBJ
addikt
Tegnap rendeltem egy zöld 12/512 töltővel. Remélem nem bánom meg. Ár érték arányban nem látok jobbat. Amik tetszenek 400-500 Ft de annak valahogy nem látom értelmét, hogy meló közben gatya legyen.
Realme gt2 vált ami akksi beteg lassan és kevés nekem a tárhely. Még vált hotwave hyper 7 T de nem egy zsebbarát készülék.
Néztem még alin ZTE a41 ultrat 102 e most de romot kell rajta cserélni és az se mai készülék. -
RBJ
addikt
Nagy dilemmába vagyok kell vagy nem. Nekem max a 12gb bántja a szemem lassan a 2 éves realme gt2 be annyi van. Másik meg tuti ennyiért nem fogok telefont venni Best Buy ennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Pro majdnem ugyanaz, mint a Redmi 4 Turbo, az alapmodell pedig a Redmi Note 14 Pro, de nem teljesen. Vajon ide miért nem fért be a nagyobb telep?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Windows 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Eredeti játékok OFF topik
- Külpolitika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest