Új hozzászólás Aktív témák
-
Elit3Zotya
addikt
Az egyik, hogy használom az előlapit és botrányosan szar képeket csinálnak eddig az üveg alattiak
Én is használom, de csak videóhívásra arra meg elég volt a fold 5 is bőven bőven.
fényben látszik így is, én engem baromira zavar.
Magic 8 pro-n már brutál jól megvolt oldva, de ha az zavar(gondolom nem is használtál ilyent a minden napokban) a kamera lyuk meg nem, hát ez számomra már nevetséges kicsit..
De nem vagyunk egyformák, ez nekem nagyon nagy plusz lenne, csak attól félek hogy így nem lenne olyan felbontású a kijelző.
-
Elit3Zotya
addikt
Nem tudni mi lesz benne, de a pro-ban lévő új ZEISS APO zoomot, tuti nem hagyják ki belőle, mert az valami durván jó, ha abból lesz benne 2, akkor valóban verheti, na meg ha persze lecserélik az ultraszélest is.
Jelenleg hardveresen az x7 ultra a legjobb, ez tuti és az s24 ultra megjelenésével sem fog ez változni, ami verheti az a xiaomi 14 ultra lesz szerintem. -
Insanati
csendes újonc
Összehasonlítások alatt azokat a kamuvideókat érted, amikben a készüléket magát nem is látod, maximum egy unboxingot, majd 3 különböző filterrel ellátott, enyhén szerkesztett képet raknak egymás mellé és valami alap betűtípussal alá van írva, hogy melyik mobil képének vannak hazudva? A Magic6 Pro még meg sem jelent, csak bejelentették Kínában, és egy-két borzalmas minőségű, liftzenés aláfestést kapó hands-on "kameraösszevetés" van csak fent róla, de ezek alapján csalódásnak titulálni egy mobil kameráját elég meredek dolog.
-
Elit3Zotya
addikt
Ezzel a szenzormérettel és felbontással, brutális ez a 2.5x zoom, valószínűleg minőségben veri majd a mezőnyt, csak az 5x kellene mellé, na akkor lett volna igazán bitang, de így marad a x7 ultra egyenlőre a topp hardveresen, még a szelfi is lytia szenzor.
bár ott is van ami lehetne még jobb.
Nekem btw most a kedvencem az OV64B. 3X-re berakva sznte minden telóban jól teljesít még 10x-n is elfogadható.
Igen osztottam már meg pár telóval képeket amik nagyon jók voltak azzal a zoom szenzorral, de egy imx890 vagy az x100-ban szvsz kicsit veri már azt is.
Nem véletlen került a sima x7 be az OV64B zoom kamera az ultrába pedig az imx890.Mindenki egyre jobb zoom kamerákat rak a telóiba, remélem az s24 ultra is valami nagyon jót alkot végre, és elfelejtik a FrédiBéni szenzorokat.
-
Elit3Zotya
addikt
Ami videót én láttam nagyon jó, de kellene a 2. kamera hozzá.
Kijelzőre is kíváncsi leszek mert durva speciket tud, pl 4300-as pwm, 1600nit ami hbm, de majd tesztekben kiderül mennyi is az annyi.
X7 ultra túl magasra tette a lécet egyenlőre, előre látom hogy a samsungak sem sikerül megugrani annak a tudását, főleg kijelző és kamera terén, de ne legyen igazam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest