Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
De gondolom neked nem is 10.000 az órabéred
És mondjuk oké, hogy főnököd van, és az azt az utasítást adja, hogy megkezdett óra az óra. Ezt én elfogadom. De azt, hogy barátnőm (nem love, csak barát-barát
) elvitte a gépet a szervízbe (gép P3 kb cerka 800) azt most figyelj, 50.000 HUF-ért csinálták meg. Jó, most ez pont abszurd, mert neki kb 1 heti zsebpénze ez az összeg, de akkor is! Mondtam neki menjen vissza és kérjen róla valami papírt, hogy mit szervízeltek benne 50.000-ért mikor az egész gép nem ér annyit cakk-um-pakk. Elhozta nekem a SZERVÍZBŐL a garanciapapírt (amita munkájukra vállaltak).
Kitalálod mi volt ráírva? NA?
Processzor-hűtés cseréje.. 50K vágod.. ne ez a geci, nem az, aki 1000-ért lök át egy bioszt. Azóta már visszavitte, balhézott a cégvezetőnél és szervízes ember repült. szomorú történet, mi?
MOD: ''hejesírás'' powa
[Szerkesztve] -
sasa311
veterán
Talán a legkorrektebb az lenne, ha elvinnéd egy elektroműszerészhez, és ha már elb@sztad kérj rá egy árajánlatot, hogy mennyiért csinálja meg vagy vidd vissza a boltba és kérjél ott. Namármost olyna lehúzás, amiről beszélsz a csak a f@szlámákkal eshet meg. Mert aki beadja a kártyáját a szerelőhöz ANÉLKÜL, hogy megkérdezné, mi a várható költség, és otthagy egy mobilszámot, hogyha nem annyi hívjatok srácok az megérdemli, hogy utána 5 perces munkáért 10.000-eket fizessen.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged