Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sasa311

veterán

válasz MLaca #85 üzenetére

De gondolom neked nem is 10.000 az órabéred :( És mondjuk oké, hogy főnököd van, és az azt az utasítást adja, hogy megkezdett óra az óra. Ezt én elfogadom. De azt, hogy barátnőm (nem love, csak barát-barát:) ) elvitte a gépet a szervízbe (gép P3 kb cerka 800) azt most figyelj, 50.000 HUF-ért csinálták meg. Jó, most ez pont abszurd, mert neki kb 1 heti zsebpénze ez az összeg, de akkor is! Mondtam neki menjen vissza és kérjen róla valami papírt, hogy mit szervízeltek benne 50.000-ért mikor az egész gép nem ér annyit cakk-um-pakk. Elhozta nekem a SZERVÍZBŐL a garanciapapírt (amita munkájukra vállaltak).
    Kitalálod mi volt ráírva? NA?
    Processzor-hűtés cseréje.. 50K vágod.. ne ez a geci, nem az, aki 1000-ért lök át egy bioszt. Azóta már visszavitte, balhézott a cégvezetőnél és szervízes ember repült. szomorú történet, mi? :(((

MOD: ''hejesírás'' powa :)

[Szerkesztve]

• sasa311

veterán

Talán a legkorrektebb az lenne, ha elvinnéd egy elektroműszerészhez, és ha már elb@sztad kérj rá egy árajánlatot, hogy mennyiért csinálja meg vagy vidd vissza a boltba és kérjél ott. Namármost olyna lehúzás, amiről beszélsz a csak a f@szlámákkal eshet meg. Mert aki beadja a kártyáját a szerelőhöz ANÉLKÜL, hogy megkérdezné, mi a várható költség, és otthagy egy mobilszámot, hogyha nem annyi hívjatok srácok az megérdemli, hogy utána 5 perces munkáért 10.000-eket fizessen.:((

Új hozzászólás Aktív témák